| emy_8399 a întrebat:

Ce credeti fara iubire se poate traii...eu cred ca da, decat sa suferii din cauza unuei fata e bine,,, am cunoscut multe fete farara minte si caracter

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara iubire, nu.Pentru ca iubirea este de mai multe feluri:fata de parinti, frati, prieteni/amici, cei mai buni prieteni, iubit/a, sotie, copil si asa mai departe.Deci,fara iubire nu se poate trai, dar fara dragostea unei fete, probabil ca da.
Cum poti suferii din cauza unei fete asa poti suferii si din cauza unui baiat, concluzie? Sa ai mai mare grija de cine vrei "sa te lipesti" sau daca nu...stai solo si admira ceea ce ai in jurul tauhappy
"Multe fete"nu inseamna toate fetele! E o mare diferenta, nu le poti baga pe toate in aceeasi oala, precum nici noi, fetele, nu va putem baga pe voi baietii in aceeasi categorie!

6 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Este timpul sa cauti si ce nu ai avut pana acum. Dar tu de ce zici ca ai suferit de lipsa de minte si caracterul unora?

| Micheline a răspuns:

Eu nu cred ca se poate trai fara iubire.Vad ca la tine iubirea se refera doar la fete. Dar tu nu iti iubesti parintii, prietenii etc? Eu cred ca da. Daca o fata te-a dezamagit asta nu inseamna ca toate sunt la fel.Traiesti ca sa iubesti si invershappyDegeaba traiesti in lumea asta daca nu ai langa tine pe cineva cu care sa iti imparti viata.Doar sa fii prea egoiststraight face.
Asta e parerea meahappy.

| CM7YRE a răspuns:

Poate ai cunoscut tu multe fete, dar sunt si fete bune pe care nu le-ai cunoscut, poate ar exista si oameni care traiesc fara iubire. dar aceia nu i-as numi "umani" tongue...deci, eu zic sa incercati sa traiti toti cu iubire, macar cu iubirea aproapelui sau a mamei sau a oricui, intotdeauna va exista sentimentul astawinking

| ancutsa410 a răspuns:

Hmmm. da! se poate traii. dar nu cred ca poti sa fii fericit fara iubire. e adevarat ca uneori suferi dar sa recunoastem... ce fericit/a esti daca iubesti si esti iubit.in fond orice om iubeste, chiar daca nu e iubire pentru "sexul opus"

| Kitty a răspuns:

Iubirea provine din mai multe parti si este de mai multe feluri si sigur ca se poate trai; sunt atatia care nu iubesc si nu sunt iubiti si INCA traiesc. Eu nu stiu daca as putea trai... poate doar o perioada, apoi as sfarsi incet, incet, pentru ca fiind singura, totul este foarte greu, viata este grea.

| AnaisC a răspuns:

Ok la faza asta ar trebui sa te bag in aia matii...pentru. ca eu sunt fata.
Da uite ca iti dau dreptate, in primul rand se scrie "din cauza unei fete" si in al doilea rand, da si eu cred ca 98% dintre fete sunt interesate, pitzipoance, tarfe.etc.Dar fara dragoste e mai greu exista, dar foarte rare si fete care sa stie cum sa respecte partenerul, relatia si dragostea acestuie, dar pana le gasestype astea ...mai greu.