Si totusi, dupa ce momentul euforic trece, realizezi ca ninge de peste 35 de ore viscolit, dai la lopata sa eliberezi drumul, nu ti se deschide poarta, s-au intepenit nu stiu ce balamale, ai oameni inzapeziti in vama la Nadlac si-acus li se ispraveste combustibilul, ramai fara tigari si magazinul de langa tine nu-i deschis fix azi! trebuie sa-ti duci plodul la meditatii la mate fix in coltul celalalt al unui oras paralizat, nu-ti mai miroase nici a copilarie, nici a portocale, nici a 2012, nici a Europa, te trezesti aruncat in timp si ti se spune:"Descurca-te sau mori!"
La mine a nins luni, si s-a asezat un strad de zapada si azi seara a inceput din nou sa ninga dar ca in povesti cu fulgi mari si multi.
Din fericire, nu. Prima zapada miroase a namol, efort, transpiratie, sosete ude si piele crapata.
Singurul lucru care ma amuza sunt oamenii care se duc cu miile sa vada cum se aprind luminile in oras; e absolut hilar.
Sper doar sa nu mai iau in brate asfaltul anul acesta.
Urasc iarna si urasc zapada
si de abia astept sa vina iar vara si sa beau o bere rece la 40 de grade.
In ialomita nu a nins inc, dar cica se astepta nisori in noaptea asta. Oricum, aici prima zapada miroase mereu a cozonaci si covrigi, pt.ca e o traditie ca bunicile sa se apuce de pregatit mancarea de craciun odata cu prima ninsoare.
Prima dată a nins miercuri. Astăzi vad că ninge de 4 ore in continuu, foarte frumos peisajul!
O seară bună!
Ani trec si noi cu ei deodata,ce-a fost nu va mai fi vreodata copilaria, jocurile deoadata s-au spulberat ca praful suflat de vant, timpul n-ea schimbat odata cu el, de acum copilaria v-a ramane doar in amintirile noastre si n-e vom aminti de clipele frumoase care nu se vor ma intoarce niciodata.totul in jur devine vechi si fara vlaga si ne trezim c-a trecut o viata intreaga.l
Da, a nins si la mine dar dupa o ora zapada arata mai degraba maro cu miros de noroi de pe rotile masinilor.
Da, e numele meu si imi place foarte mult Aliona fara y. Si, ma rog, sunt ucraineanca. Nu e chiar Siberia dar tot din rasa aia. Tu si glumele tale cu PH ridicat, imi amintesti de cineva. Stefan?!
Azi miroase a c*c*t, din pacate, iar trebuie' sa alegem intre hoti, hoti si alti hoti.
La mine nu ninge, dar cand ma gandesc la iarna imi miroase a sarmale cu smantana si a foc de soba. Imaginea in schimb este aia cand deschideam geamul si era foarte frig afara si navalea in casa un soi de ceata. chiar nu stiu cum sa explic. oricum ma consider norocoasa si sunt foarte bucuroasa ca am prins iernile alea cu -20, -30 de grade. mai tin minte cand am fost la Rucar o data de revelion si a trebuit sa dau cu sampania de gard sa o desfac ca nu voia deloc sa iasa dopul ala
.
anonim_4396 întreabă: