Si totusi, dupa ce momentul euforic trece, realizezi ca ninge de peste 35 de ore viscolit, dai la lopata sa eliberezi drumul, nu ti se deschide poarta, s-au intepenit nu stiu ce balamale, ai oameni inzapeziti in vama la Nadlac si-acus li se ispraveste combustibilul, ramai fara tigari si magazinul de langa tine nu-i deschis fix azi! trebuie sa-ti duci plodul la meditatii la mate fix in coltul celalalt al unui oras paralizat, nu-ti mai miroase nici a copilarie, nici a portocale, nici a 2012, nici a Europa, te trezesti aruncat in timp si ti se spune:"Descurca-te sau mori!"
Eu locuiesc in Ploiesti si aici nu a nins...a nins foarte putin dar apoi a plouat si nu se mai vedea!
La noi nu a nins incă ..asteptam dar miroase a mere coapte a portocale.
deja e iarna
Hey
Si mie imi place cand ninge...La noi acum a inceput sa ninga + locuiesc in Chisinau...Foarte frumos, mie imi miroase a mosi cu cadouri, bulgari, oameni de zapada.Un anotimp extraordinar)
A! Si-am uitat sa spun ca am facut un Om de Zapada de m-ar fi invidiat si Brancusi, pe care cainii l-au distrus in prima juma de ora si nu m-am lasat, am mai facut unu pe care cainii s-au pisat galben
Ce frumos e iarna
Dragă de tine... Şi comic, şi tragic.
Îmi pare rău.
Se pare că zăpada ne testează limitele şi ne demonstrează cât de imperfecţi şi neajutoraţi suntem (ce grozăvie ar fi să avem aripi, în timp ce toate drumurile sunt înzăpezite...).
Dar mă bucur că nu te laşi şi găseşti partea amuzantă în toate (şi că ai nişte câini cu instincte sănătoase).
Eu imi amintesc de versurile lui Cosbuc. Cu copiii cu multe sanii, care vin de pe coasta "si se-mping, si sar razand/ prin zapada fac matanii, vrand-nevrand". Oare ne vom mai intalni vreodata cu lumea aceea a satului, descrisa de Cosbuc in poezie? Sau se vor duce copiii acum si la sanius cu laptopurile dupa ei si cu telefoanele mobile? Este mersul acesta al nostru prin tunelul civilizatiilor intr-un singur sens? After all, va mai avea pe viitor viata vreun farmec?
La Suceva ninnge ca in povesti de azi noapte. e superb. a, si imi miroase a cadouri
))
Scuze dar nu m ai tin minte ce te am intrebat? Sincer.
Cand am dat eu reply-ul ningea.![]()
Ma bucurasem prea repede se pare.
Se scrie ''la'' - impreunat mai, ca nu urmeaza un verb dupa.
anonim_4396 întreabă: