NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Ce frumos a nins! Şi parcă deja miroase a iarnă, a copilărie, a brad, a portocale, a haine ude, a bucurie, a poveşti în faţa focului...
A nins şi la voi? Vouă a ce miroase prima zăpadă?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Si totusi, dupa ce momentul euforic trece, realizezi ca ninge de peste 35 de ore viscolit, dai la lopata sa eliberezi drumul, nu ti se deschide poarta, s-au intepenit nu stiu ce balamale, ai oameni inzapeziti in vama la Nadlac si-acus li se ispraveste combustibilul, ramai fara tigari si magazinul de langa tine nu-i deschis fix azi! trebuie sa-ti duci plodul la meditatii la mate fix in coltul celalalt al unui oras paralizat, nu-ti mai miroase nici a copilarie, nici a portocale, nici a 2012, nici a Europa, te trezesti aruncat in timp si ti se spune:"Descurca-te sau mori!"

192 răspunsuri:
| Elizabethe a răspuns:

Buna!
La mine a nins! Mie prima zapada imi miroase a portocale!

| whiteviper98 a răspuns:

La Sibiu miroase a pipi de oaie. :]

| StefyGirl12 a răspuns:

Eu locuiesc in Ploiesti si aici nu a nins...a nins foarte putin dar apoi a plouat si nu se mai vedea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În București nu a nins!
Dar abia aștept să ningă!

| Sidooo a răspuns:

La noi nu a nins incă ..asteptam dar miroase a mere coapte a portocale.tongue deja e iarna

| deniss_2179 a răspuns:

Si eu ma rog sa nninga

| dragos9234 a răspuns (pentru Holocaust):

M-as uita dar vad acelasi lucru(ploaie adica)

| CosminC86 a răspuns:

Mie imi miroase a lopata! Tre' sa dau zapada si mi-e lene ca dracu' rolling on the floor

| Sănduțța a răspuns:

Heyhappy Si mie imi place cand ninge...La noi acum a inceput sa ninga + locuiesc in Chisinau...Foarte frumos, mie imi miroase a mosi cu cadouri, bulgari, oameni de zapada.Un anotimp extraordinar)

| Leocerba a răspuns:

A! Si-am uitat sa spun ca am facut un Om de Zapada de m-ar fi invidiat si Brancusi, pe care cainii l-au distrus in prima juma de ora si nu m-am lasat, am mai facut unu pe care cainii s-au pisat galben
Ce frumos e iarna laughing

NOname
| NOname explică (pentru Leocerba):

Dragă de tine... Şi comic, şi tragic.
Îmi pare rău.
Se pare că zăpada ne testează limitele şi ne demonstrează cât de imperfecţi şi neajutoraţi suntem (ce grozăvie ar fi să avem aripi, în timp ce toate drumurile sunt înzăpezite...).
Dar mă bucur că nu te laşi şi găseşti partea amuzantă în toate (şi că ai nişte câini cu instincte sănătoase).

| Leocerba a răspuns (pentru NOname):

Intrerupem programul pentru o stire de ultim moment: maine nu se fac ore in tot Timisu! Maine nu se face scoala in Timisoara! Asta-i poezia care-mi place mie iarna laughing Funda?

NOname
| NOname explică (pentru Leocerba):

Iar vor pica serverele de la TPU. laughing

| lusinda99 a răspuns:

La noi nu a nins crying

NOname
| NOname explică (pentru lusinda99):

Bucură-te, mai ai timp să fii înzăpezită în casă.

| sabin89 a răspuns:

Eu imi amintesc de versurile lui Cosbuc. Cu copiii cu multe sanii, care vin de pe coasta "si se-mping, si sar razand/ prin zapada fac matanii, vrand-nevrand". Oare ne vom mai intalni vreodata cu lumea aceea a satului, descrisa de Cosbuc in poezie? Sau se vor duce copiii acum si la sanius cu laptopurile dupa ei si cu telefoanele mobile? Este mersul acesta al nostru prin tunelul civilizatiilor intr-un singur sens? After all, va mai avea pe viitor viata vreun farmec?

| cristinicamititica a răspuns:

La Suceva ninnge ca in povesti de azi noapte. e superb. a, si imi miroase a cadourilaughing))

| cristinicamititica a răspuns (pentru Duucu):

Da. e super.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

De ce ma intrebi asta?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuze dar nu m ai tin minte ce te am intrebat? Sincer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Cati ani am

NOname
| NOname explică (pentru sabin89):

"After all, va mai avea pe viitor viata vreun farmec?"

Probabil da, însă un altfel de farmec. Evoluează (sau involuează) şi el odată cu noi.
Se vor naşte fericiri altcumva din altceva... Dar cred că important e să se nască. Restul sunt doar detalii.

| darrio2007 a răspuns:

La noi zapada miroase a ploaie.

| Bosuletzu_Vostru_Amy_1989 a răspuns:

Mie imi miroase a fericire

| Holocaust a răspuns (pentru dragos9234):

Cand am dat eu reply-ul ningea.laughing
Ma bucurasem prea repede se pare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se scrie ''la'' - impreunat mai, ca nu urmeaza un verb dupa.

| LolaLollita a răspuns:

De nins a cam nins peste tothappy

| Serafir a răspuns:

A raceala la maxim

NOname
| NOname explică (pentru Serafir):

În acest caz, Serafir, bea un ceai de tei cu miere şi lămâie şi bagă-te în pat. Sănătate!

| Serafir a răspuns (pentru NOname):

Mersi de sfat eram sarcastic happy