Nu poti adresa intrebarea asta unui public larg, deschis.
Nu ca as fi eu cel ce iti spune ce poti face si ce nu, insa fericirea ca orice altceva e un lucru relativ, un sentiment ce se bazeaza pe perspectiva fiecaruia asupra sa.
Cand tu spui "sunt fericit" e doar a ta, o fericire singulara intr-un mod unic doar tie si cu o intensitate traita si resimtita doar de tine, te poti lega de aici si de ideea de ce ma face fericit pe mine nu te face si pe tine fiindca intervine personalitatea, gandirea, sentimentele etc.
Iar fericirea poate fi ceva usor de atins gen"merg la magazin mananc o inghetata yey im happy." sau in cazul cuiva ca mine care are nevoie sa isi imparta si sa resimta afectiunea cuiva " te voi proteja, iti voi fi aproape, dar la schimb iti cer o farama de tandrete si voi fi al tau intru totul".
Cei ce imi veti lua comentariul drept filozofie, fie ca voi, insa fericirea ca si tristetea ura si orice alt sentiment, e ceva complex ce nu se poate raporta la un numar mare de persoane, decat la cei ce se leaga de un lucru si acel lucru e singurul care ii face fericiti, gen adicti de droguri, gameri, etc.
Peace.
Conducerea constanta https://www.youtube.com/watch?v=6Q547r8x_vM uite ce bine suna motorul autotrenului da de inteles ca ma iubeste la nebunie
Fericirea, este un sentiment care te face sa te simti minunat, cea mai mare fericire este cand ai tot ce vrei, pentru om: Bani, masini, Vile, Femei, Plaja. Asta-i fericirea
Funda? Multumesc pentru funda ca mi-e mi-o daii nu?
Haide, măi, mai degrabă, dai de înțeles că vrei să faci vizualizări pe youtube. : ))
Bani fara numar sa cumpar ce si pe cine vrea muschiu meu.As plati toate artistele pop cu cate 1 miliard de dolari sa ma lase sa le bat apoi as cumpara tara si le-as lua banii inapoi facandu-le sa se sinucida ca au luat bataie degeaba.
Neagracaceara întreabă: