| liubasha93 a întrebat:

Ce inseamna fericirea?

8 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Starea in care te simti bine, din toate punctele de vedere!

| Me01 a răspuns:

Cand iti vezi iubitul/iubita fericit/a simti ca esti cel Mai fericit. Un cuvânt greu de descris atunci cand ești fericit.simti ca viata ta are un rost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de fiecare persoana in parte. Fericirea poate lua forma familiei,a prietenilor, a iubitului/iubitei... poate fi acel moment in care te uiti la tv la serialul preferat, acel moment in care te dedici pasinuii tale indiferent de ce natura e, acel moment in care persoana de care iti place iti zambeste sau vorbeste cu tine, cand reusesti sa faci ceva ce ti-ai propus sau la care ai muncit din greu. Fericirea

| 9Pătrățel9Rotund9 a răspuns:

Depinde de fiecare persoana in parte. Fericirea poate lua forma familiei, a prietenilor, a iubitului/iubitei... poate fi acel moment in care te uiti la tv la serialul preferat, acel moment in care te dedici pasinuii tale indiferent de ce natura e, acel moment in care persoana de care iti place iti zambeste sau vorbeste cu tine, cand reusesti sa faci ceva ce ti-ai propus sau la care ai muncit din greu. Fericirea, dupa parerea mea, este o arta deoarece trebuie sa stii sa fi fericit si din pacate nu toti stiu. Fericirea sta in lucrurile marunte, in "detaliile vietii" ca sa spun asa.Dar sa nu uitam ca principala si cea mai importanta sursa de feiricre a fiecaruia suntem noi.Nimeni nu are dreptul sa ne ia dreptul la fericire.Si daca fericirea ta depinde de o persoana, ce o sa faci cand ea dispare?
Sper ca raspunsul meu te-a pus putin pe gandurihappy
Toate cele bune! happy

| Dariusuu a răspuns (pentru 9Pătrățel9Rotund9):

Ai dreptate happy

| pci27 a răspuns:

Fericirea este bucuria de a trăi. În momentele de fericire, întreaga viață, precum și întreaga lume sunt percepute ca fiind deosebit de frumoase.Omul este fericit când i se împlinesc dorințele, când reușește să-și atingă țelurile, când e liber să facă ce îi place. Ființa umană cunoaște fericirea deplină dacă reușește să exprime tot ce are mai bun.

| OnuOnulică a răspuns:

Conform Wikipedia este o stare de emoții pozitive http://ro.wikipedia.org/wiki/Fericire

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare