O prietenie poate fi definita in multe cuvinte, dar se ajunge in acelasi punct. Pentru ca cineva sa iti fie prieten inseamna sa tina la tine, sa aiba incredere in tine, chiar daca il, o, trezesti la miezul noptii sa il/o antrebi cu ce ar trebui sa te imbraci la intalnire, sa fie bucuros ca te poate ajuta si sa iti dea un sfat, o sugestie in acea privinta, insa nu numai. Un prieten adevarat nu va ezita sa te ajute la nevoie, sa iyi spuna cand gresesti, sa poti plange pe umarul sau, sa nu te tradeze, sa te imbratiseze atunci cand ai nevoie.
Oooooooooooo...prietenie adevarata :X... e foarte importanta prietenia in viata noastra...se gasesc foarte rar prieteni adevarat in ziua de azi...
Adevarata prietenie e ca sanatatea valoarea ei este rar apreciata pana cand ai pierdut-o...
Prietenia uneste doua persoane la bine si la rau, la necazuri si bucurii...
Sa impartzi totul cu acea persoana si sa iti fie alaturi tot timpu la rau fie la bine
Sa ai foarte mare incredere in persoana pe care o crezi prietena/prietenul tau...sa ii poti spune orice
Ceva rar... dar foarte de pret...deci nu gasesti pe toate drumurile...in primul rand se bazeaza pe ''respect''si numai respect... e regula de baza...si nu are nimic cu dragostea...in dragoste poti sa fii si egoist...nu degeaba se spune.''prietenul la nevoie se cunoaste'''adica si la rau dar si la bine...la rau sa te ajute .la bine sa te bucuri de prezenta lui...altfel nu se poate numi prieten adevarat...
*Impartasirea bucuriilor, nu a suferintelor, creeaza prietenul.
*Cand nu mai am putere inchid ochii si realizez ca prietenii mei imi sunt energia mea.
*Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii.
Un prieten adevarat este acela care te asculta cand ai nevoie de el.Sa-ti spuna adevarul chiar daca doare sa fie mereu alaturi de tine si sa se sacrifice pentru tine ca sunt convinsa ca si tu te-ai sacrifica pentru el.
Ttrebuie sa styy saty alegi prietenii sa nu-i selevtezi dupa bani sau altceva ci dupa cat de mult tya fost alatury la rau cand te-a ajutat fara sa ceara ceva in schimb dar sa styy ca o prietenie adevarata ii ffffffffffffffffffffff rara
O prietenie adevarata ...am avut ocazia de a simtii pana ieri /aseara/. E ceva ce nu poti descrie, e ceva ce nu poti sa iti inchipui, e ceva ce ai vrea sa ai mereu dr se pare ca nu mereu ai sansa, ma bucur pentru cei ce simt asta dar eu poate ca nu voi mai simtii niciodata. Poat ca ma voi impaca cu ea dar o sfoara rupta tot ramane cu un nod
Iubire, respect, incredere. O prietenie nu poate fi explicata. O prietenie adevarata este o prietenie adevarata si-atat.
O prietenie adevarata`? :]] m`ai facut sa rad.
asa ceva nu exista nici intre cei mai bogati oameni de pe pamant
numa invidie rautati. inselare. tradare. de toate
prietenia adevarata nu Exista
. eu una nu mai am incredere in mine
nu fi oarba
mai prieteni iti sunt dusmanii.
sper sa iti dai seama de asta :*
iti spun din porprie experienta.;-
O prietenie adevarata inseamna sa fi alaturi d persoana respectiva atunci cand ii este greu, sa o sprijini, sa ai incredere ii ea, atunci cand ea e fericita sa fi si u, atunci cand e trista sa fi si u. o prietenie este bazata pe incredere, intelegere si sa fi neconditionat alaturi de ea
Ns kate o data ma gansesk ca prietenia nu exista dar daca ma gandesc mai bine exista pentruka si eu am intalnita desi sfarsitul a durut dar poate ca a meritat deoarece am simtit ptru prima oare iubire intelegere era ca si cum totul se imp in 2 si orice greutate e mai usoara si poati face orice in viata... daca va intrebati unde o sa gasiti prietenia adevarata? nimeni nu stie o poti gasi peste tot sau nicaeri dar te asigur ca o vei simti noroc si sa luptati pentru ea indiferent de ca s-ar intampla
O prietenie adevarata. da. m`am intrebat si eu asta. dar cred ca raspunsul l-am gasit ah. te simti atat de bine stiind ca ai pe cine sa te bazezi. cand stii ca ai pe cineva aproape la bine, dar si la greu. cand stii ca iti poti descarca sufletul in fata cuiva care stii ca te asculta. cand stii ca. iti ia apararea. sau ca ii poti spune un secret fara sa ai dubii ca le va spune si altora dupa. e atat de. atat de frumos sa stii ca esti iubit si apreciat [si nu in ultimul rand respectat], dar. lumea din ziua de azi, nu mai e ca alta data.sau cel putin nimic nu e perfect. adica vreau sa spun ca lumea e rea. totsi se gandesc numai si numai la ei insusi, daca am putea schimba cumva lumea. dar hai sa fim noi buni si sa ne iubim aproapele. haidetsi sa facem din ura iubire. din dusmanie, prietenie. si o sa vedetsi ce bine o sa ne mai simtim atunci. dar cine? cine sa faca acest lucru. cine sa se gandeasca la cel de langa noi. nu. ma gandesc doar la mine si gata. De ce sa imi iubesc prietenii si sa le spun adevarul? mai bine ii mint [ de exemplu ca imi place cum le sta cu ceva]. doar ca sa fiu eu mai frumos/ frumoasa. sa ma iubeasca pe mine lumea mai mult. dar nu, nu dragii mei. nu trebuie sa reactionam asa. stitsi ca fiecare are frumusetsea lui. [ vorba lu` bunicutsa mea. cum imi zicea ea mie: fata mea imbracata in zdrentse. fata mea e o frumusetse.
si pana la urma dragilor nu este nimic mai frumos pe lumea asta decat sa iubesti. nici un sentiment nu este mai frumos sau mai puternic decat iubirea. si mai ales.aici cand zic iubire nu ma refer la iubirea dintre un baiat si o fata. ci la iubirea dintre noi, oamenii. iubeste-ti aproapele. O prietenie adevarata are nevoie de iubire sa reziste.
caci altfel nu poate rezista o prietenie fara iubire.
si haidetsi ca deja v-am plictisit cu sentimentele mele. eu mai am sa stitsi multe altele de spus. dar inchei aici ca. va plictisesc.
dar. nu uitati: O prietenie adevarata are nevoie de iubire sa reziste.
altfel. treptat. prietenia dispare.
:*
hai v-am pupat pe totsi si avetsi grija de voi...
Prietenia este acel lucru inexplicabil dar de care esti sigur doar atunci cand trebuie.Eu tocmai acum trec printr-o perioada de asta si simt ceea ce este prietenia! Prietenia nu se explica ci se simte.Atunci cand cineva cunoscut va avea nevoie de tine sau tu de el/ea atunci iti vei da seama daca este sau nu prietenie!