O prietenie poate fi definita in multe cuvinte, dar se ajunge in acelasi punct. Pentru ca cineva sa iti fie prieten inseamna sa tina la tine, sa aiba incredere in tine, chiar daca il, o, trezesti la miezul noptii sa il/o antrebi cu ce ar trebui sa te imbraci la intalnire, sa fie bucuros ca te poate ajuta si sa iti dea un sfat, o sugestie in acea privinta, insa nu numai. Un prieten adevarat nu va ezita sa te ajute la nevoie, sa iyi spuna cand gresesti, sa poti plange pe umarul sau, sa nu te tradeze, sa te imbratiseze atunci cand ai nevoie.
prieten/a cu adevarat este acel/a prieten/a care iti este alaturi la bine si la rau, are incredere in tine (si tu in el/ea). Trebuie sa va intelegeti bine. Eu am o prietena adevarata si ma madresc cu asta! o iubi ca p o sora si ea la fel am ajutat'o ca multe chestii si ea la fel. avem foarte multe secrete pe care nimeni in afara d noi 2 nu le stie nimeni pentru ca stim sa pastram secretele.
Nu sunt sigura in legatura cu intrebarea ta dar stiu ca o prietenie adevarata este foarte greu de gasit si oamenii care pot dovedii ca sunt niste prietenia devarati la fel de rari sunt.Eu am crezut ca am avut o prietena adevarata dar s-a dovedit a fi o tradatoare si dupa catre mi-a facut inca mai til la ea, dar intrebarea este. oare ei ii pare raw?
Mda. tinand cont ca majoritatea prieteniilor din ziua de astazi sunt neadevarate...prea putini prieteni adevaarati. oricum. o prietenie adevarata se bazeaza pe multa incredere, pot spune si iubire.pentru ca este nevoie de asa ceva.
si multa intelegere.mai sunt multe de spus.
O seara buna! :*
Ce inseamna o prietenie adevarata ...pay eu cred ca o prietenie adevarata inseamcapentru mine sa va respectati reciproc, sa va spuneti secretile sa aveti incredere unul de celalalt, sa va ajutati si la bine dar si la rau, sa fiti saritori la nevoiesi sa fiti priieteni pe vaci
Ce inseamna o prietenie adevarata? pay pentru mine inseamna, sa va ajutati reciproc, sa va distrati impreuna, sa va spuneti toate secretele, sa nu va mintiti, sa fiti saritori la nevoie, sa va purtati frumos unul de celalalt, sa nu va jigniti, cand nu stiti ceva sau aveti nevoie de un lucru trebuie sa ajute acel priietn care are pb... puteti sa invatati ceva de la acel prieten? asta inseamna pentru mine o prietenie adevarata
Sa ai un prieten adevarat in aceasta viata. e cam asa: Un om poate sa isi numere prietenii adevarati pe degetele de la o singura mana, ii mai raman cateva degete pe care nu le numara si nici macar atunci nu e sigur de acei (acel) prieten pe care ia (la) pus la socoteala. Cel mai bun prieten esti tu insuti! Vei afla pana la urma cine ti-e prieten cu adevarat. dar vei si suferii daca te dezamageste un prieten pe care l-ai crezut cel mai bun si te-a dezamagit!
Prietenia adevarata. dupa parerea mea. o gasesti la 2 persoane care gandesc la fel.adica care sunt p o aceeasi minte. persoane care pe langa faptul ca se suporta sunt incancatate sa imparta cu prietena.prietenul cel mai bun atat bucurii cat si necazuri. doar ca. toate la o persoana este ceva imposibil.deci prieteni adevarati nu exista.pentru ca oricat de bun iti este un prieten. odata si odata tot de dezamageste.am avut si eu multi prieteni care ii credeam asa dar nah. m-au dezamagit si p mine. oricum pentru cine are asa ceva Bafta! sper sa nu ajungeti fara
Prietenia inseamna...nici macar nu o pot defini.Prietenia inseamna o legatura foarte stransa intre doua persoanecare trebuie sa aiba incredere una in alta sa inteleaga ambele puncte de vedere si sa evite sa se certe pecat posibil.Acesta legatura trebuie sa fie una adevarata nu falsa.Mereu sa va puteti baza pe voi si sa fiti acolo pentru ea.Asta trebuie sa fie o prietenie.
Prietenia adevarata exista intre persoanele care se cunosc de ceva timp, au trecut impreuna prin momente speciale de viata, au impartit greutati si bucurii. Cea ma i buna prietena va veni si in miez de noapte sa te sustina in momentele grele; nu uita sa iti arate ca existi pentru ea si sa se poarte in asa fel incat sa te simti o persoana speciala. Iti spune intotdeauna adevarul, chiar daca te doare si te ajuta neconditionat. De cele mai multe ori ai impresia ca nu intamplator ai intalnit-o. Simti ca relatia cu ea are incidenta asupra vietii tale. Prietenia adevarata merge pana departe, pentru ca legatura sufleteasca este deosebit de puternica. O astfel de relatie este greu de zdruncinat, iar crizele ( daca intervin) pot fi depasite, deoarece exista o stransa legatura spirituala si o comunicare foarte buna. Prietena ta iti este mereu alaturi in momente dificile; stie ca oricaand te poti baza pe ea si este capabila sa faca multe lucruri pentru tine. Prieteniile adevarate sunt prietenii de o viata. O prietenie adevarata se verifica in timp si nu presupune neaparat destainuiri formidabile, cat incredere si disponibilitatea de a-l ajuta pe celalalt. Femeile mai incercate in ale,, prieteniei'' spun ca mama ramane cea mai buna prietena : ea este singura femeie din lume care nu va fi geloasa ca ai un iubit frumos si va face intotdeauna tot posibilul sa te ajute neconditionat. Este deci bine sa nu se confunde colega ( cu care iti petreci mai mult timp) sau vecina de apartament ( cu care-ti bei cafeluta de dimineata) cu prietena cea mai buna.
Ca... vei fi dezamagita!
Oare mai exista prietenie adevarata in ziua de azi?!?
Ehe... cica,, un prieten e ca o sticla cu vin : cu cat e mai vechi, cu atat este mai bun!'' si inca ceva...,, prietenul adevarat este acel care te sfatuieste de bine, nu acela care iti lauda nebuniile ''
Prietenia adevarata exista intre persoanele care se cunosc de ceva timp , au trecut impreuna prin momente speciale de viata , au impartit greutati si bucurii. Cea ma i buna prietena va veni si in miez de noapte sa te sustina in momentele grele ; nu uita sa iti arate ca existi pentru ea si sa se poarte in asa fel incat sa te simti o persoana speciala. Iti spune intotdeauna adevarul , chiar daca te doare si te ajuta neconditionat. De cele mai multe ori ai impresia ca nu intamplator ai intalnit-o. Simti ca relatia cu ea are incidenta asupra vietii tale. Prietenia adevarata merge pana departe , pentru ca legatura sufleteasca este deosebit de puternica. O astfel de relatie este greu de zdruncinat , iar crizele ( daca intervin) pot fi depasite , deoarece exista o stransa legatura spirituala si o comunicare foarte buna. Prietena ta iti este mereu alaturi in momente dificile ; stie ca oricaand te poti baza pe ea si este capabila sa faca multe lucruri pentru tine. Prieteniile adevarate sunt prietenii de o viata. O prietenie adevarata se verifica in timp si nu presupune neaparat destainuiri formidabile , cat incredere si disponibilitatea de a-l ajuta pe celalalt. Femeile mai incercate in ale ,, prieteniei'' spun ca mama ramane cea mai buna prietena : ea este singura femeie din lume care nu va fi geloasa ca ai un iubit frumos si va face intotdeauna tot posibilul sa te ajute neconditionat. Este deci bine sa nu se confunde colega ( cu care iti petreci mai mult timp) sau vecina de apartament ( cu care-ti bei cafeluta de dimineata) cu prietena cea mai buna.
Ca... vei fi dezamagita !
Oare mai exista prietenie adevarata in ziua de azi?!?
Ehe... cica ,, un prieten e ca o sticla cu vin : cu cat e mai vechi , cu atat este mai bun!'' si inca ceva ... ,, prietenul adevarat este acel care te sfatuieste de bine , nu acela care iti lauda nebuniile ''