| Timishan a întrebat:

Ce inseamna pentru voi sa primiti calificative si/sau o fundita pentru ca ati ajutat o persoana in mod corespunzator (in opinia acesteia)?, iar in viata de zi cu zi, care va sunt asteptariile dupa o mana de ajutor ce-ati intins-o cuiva la nevoie?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| hashe86 a răspuns:

Sa fii convins ca la aceasta intrebare vei primi cele mai filantropice raspunsuri.
eu in general raspund doar intrebarile unde subiectul imi e comod si unde stiu ca am ceva de zis, fundamentat. de la inceput mi a placut ideea acestui site, aceea de a ajuta prin cunosintele, experientele, opiniile tale pe cineva. fundita respectiva nu e telul meu la fel cum nici calificativele nu le vanez, insa recunosc ca ma bucura cand le primesc, chiar si cele negative.
in viata reala, ce astept de la o persoana pe care am ajutat-o e macar un multumesc si aprecierea ajutorului acordat. multumirea de sine e mult mai importanta decat orice premiu.
numai bine!

5 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Daca un raspuns este calificat ca "folositor" releva faptul ca raspunsul a fost de ajutor, a folosit cuiva, poate nu numai celui care formuleaza intrebarea, ci si altor utilizatori.
Sa nu uitam ca sunt si raspunsuri calficate ca fiind "stupide", desi explicatia este perfect in concordanta cu realitatea ori raspunsuri votate ca "folositoare" desi sunt stupide ca formulare si continut. Nu de putine ori e vorba despre subiectivismul celui care acorda votul...
Dupa ce ajut pe cineva nu astept decat un "multumesc" (aici pe tpu.ro acel multumesc e de fapt "fundita", alegerea ca raspuns castigator).
Sunt o altruista si de aceea sunt aici, ca sa ajut.

| BUBULINA a răspuns:

Dar pentru tine ce inseamna sa dai stupizi aiurea?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Am observat ca ma "curentezi"in special cand zic adevarul despre Romania.
Oare chiar asa orb esti?
Deschide-ti ochii mai baitatule...nu mai visa aiurea...

daniela
| daniela a răspuns:

Ma bucur mereu cand deschid dimeanta mail-ul si vad Felicitari aveti un raspuns castigator... asta inseamna ca ceea ce fac este de folos altora si incerc atunci sa raspund si mai atent si mai amanuntit la intrebari. E bine sa vezi ca esti de folos celor din jur.

| marsy a răspuns:

Ma bukur cand pot ajuta pe cineva cu un mic rs.