| Allesya1097 a întrebat:

Ce o sa faceti de craciun si de revelion? :*

19 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Sper sa vad Interstellar, il las pentru ocazii speciale, desi cred ca o sa ma dezamageasca, nu imi place de Matthew ala, si m-as uita iar la Stapanul inelelor, Mr Nobody, K-Pax si The fountain. A, si Big hero 6, asta merita furat ca a aparut in noiembrie si in cinematografe la noi o sa fie abia prin ianuarie. Si o sa rontai fursecuri, inca ma gandesc de care sa fac.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De Craciun ma duc la mama sa mananc ca spartu. De revelion cu prietenii

| Yusuke6 a răspuns:

Mi-l petrec cu cea mai buna prietena ^^

| ShiningMockingjay a răspuns:

De Craciun ma uit la Singur Acasa si trag prafuri pe nas plangand, iar de Revelion de-abia astept sa dea ProTv manele...

| 022346459 a răspuns:

Voi merge la restaurant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce am facut si pana acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

Te uiti singura la filmele alea? nu tu un "pisoi" sa iti tina companie?

ps: am vazut K-Pax, foarte ciudat filmul. dar imi place personajul principal.

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Singura e perfect, pisoiul mi-ar manca timpul pe care as prefera sa-l pierd aiurea.

L-am vazut de ceva timp si nu mai tin minte prea bine ce si cum, dar parca era vorba de autosugestie, plus ca mi-a placut coloana sonora, asa ca trebuie sa-l revad.

anonim_4396

La Interstellar m-a cam luat somnul. E pomul ala laudat. Cam atat.
Dar da... filmele Fantasy de sarbatori sunt mai bune ca filmele de sarbatori. laughing

| SweetMinion a răspuns:

De Craciun vin in tara, si merg la mormantul mamei sa o colind si pe ea. De revelion ma intorc inapoi, si cred ca o sa stau cu motanelul meu Ace si cu verisorul meu autist.

A, da? Tocmai mi-a venit Gravity in minte, care m-a plictisit grav, na, trebuie sa-l vad, ca trebuie, vorba e "sa mor linistita", dar pana dupa ce vad Avatar 4 n-am de gand sa mor. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fuchsia

anonim_4396

"pana dupa ce vad Avatar 4 " pana in 2019 mai e de asteptat. poate faci si copii pana atunci, cine stie laughing

Ne.

| ThePayback a răspuns:

O sa dorm, ar trebui sa fac ceva in plus?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru ShiningMockingjay):

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar Singur Acasa a fost deja sambata trecuta; dar mai ai o sansa la partea a doua sambata asta
Asa ca va trebui sa-ti reogarnizezi programul

| ShiningMockingjay a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Il descarc de undeva, ca un nenorocit ce sunt...

Răspuns utilizator avertizat
| sappy a răspuns:

Banalitati cotidiene!

Întrebări similare