| DracuIa a întrebat:

Ce pacat e cand oamenii nu realizeaza ca in gandul lor gandesc multe lucruri si majoritatea adevarului nu il scot la iveala, sau ca de multe ori stiim exact niste lucuri in gand dar foarte rar il zicem pe gura, si abia atunci ne dam seama de unele lucuri...
Asta apare tot din cauza ocupatiei desarte...
Si de multe ori din cauza rusinii sau a fricii impuse de societate.
Cand ganditi ceva serios sau important, cel mai bine e recomandat sa o faceti si cu voce tare! adica da sa vorbiti singuri, caci intalegeti mai bine, si nu nu e nimic rusinos sa vorbesti singur, sa iti expui niste ideii.winking
Caci din pacate pe gura scoatem doar majoritatea lucurilor irelevante, si de foarte putine ori lucurile importante si adevarul.
Ganditi mult! e sanatos, mie imi place sa iau toate variantele posibile si sa le analizez, asa e bine.
Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

"Ganditi mult!" Un bun sfat. Pacat insa ca adesea gindim prea putin. Cu parerile de rau de rigoare de dupa.

14 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Cred că am o boală la ficat, dar nu cred că se ia. Tu ce mai zici?

| ZmeuNinja1980 a răspuns:

Mai frumos decat atat nu se putea spune, frumos... din pacate "timiditatea" asta spulbera vise, alunga persoane, mai stiu eu ce. ai foarte mare dreptate, nu te insala mintea deloc.

| Steregoi a răspuns:

Analiza comparativa totala a tot ce exista si poate exista.

Satan impune societatea si de aceea omul nu mai gaseste timp sa gandeasca sa compare toate lucrurile. Comparand putinele lucruri pe care le stiam am ajuns sa contrazic in gandire unele concluzii generale ale oamenilor de stiinta legat de Dumnezeu. Interesant nu?

Multi transmit mai departe concluziile altora in loc sa deduca propriile concluzii si iata asa apare manipularea societatii in masa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiam eu ca numai bolnavi intra pe-aici, acum am si dovada 0.o.

| Skyfest a răspuns:

Gindeste-te inainte sa vorbesti.

Răspuns utilizator avertizat
| PumpkinDoll a răspuns:

Cam asa e

| mentholinks a răspuns:

Sa gandesti mult e o boala grea care iti produce nefericire. E o chestie demonstrata asta. Cand mai gandesti si prost e si mai rau. Imi pare rau pentru tine.

| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si care-i bolnavul?winking happy

| cristi202 a răspuns (pentru DracuIa):

Punct ochit, punct lovit!

happy

| cristi202 a răspuns (pentru mentholinks):

Daca ai intreba pe oamenii care au gresit sau esuat in vreo privinta de ce au facut-o, in peste 90% din situatii s-a intimplat pentru ca nu s-au oprit sa gindeasca inainte. Si nu cred ca nu ti s-a intimplat si tie!