E prostesc, dar toate lucrurile care ne atrag sunt prostesti, mdeci... de doua ori am facut-o, dintre care a doua am facut-o cu cineva de aici, nu spun nume, nu-i cazul.
Indiciu: numele incepea cu "R" si se termina cu "ay".
Trebuie sa-mi mearga mie gura ca de fiecare data...
O, ce amuzant
Cumnate!
^ si eu care in sfarsit credeam ca il fac sa ma scoata de la ignore pentru a-mi raspunde direct. Cat orgoliu!
Nu Ray, nu despre tine era vorba, ci despre altcineva. N-ai tu onoarea sa faci sexting cu mine la momentul de fata. Poti sta linistit though, dar fii sigur ca daca intr-o zi decid sa fiu gay tu vei fi primul pe care il voi apela. Pwp.
^ uite cum ai ajuns fara mine, băi Ray. Ai devenit femi-nazi de cand eu nu iti mai ocup timpul. Tststs.
^ dap, chiar ca se vede cat de capabila e. Merkel a lasat milioane de musulmani in Europa, crescand probabilitatea de viol cu 300-400% in tot continentul.
Dar nu sunt aici sa vorbesc despre asta, eu nu ma astept de la tine sa stii nici macar gramatica de baza, ca de geo-politica nici nu mai are rost sa aducem vorba.
Lasa, varule, gramatica ca nici tu n-o stii.
Speed99 tu ai fantezi cu mine ma?
Ce parere aveti de sexting?
Una buna, e un fel de videochat la fel ca pe yasmin doar ca e mai ieftin ca acolo
da, nu e o rusine sa spun, intr-o societate aflata in epoca de piatra da e o rusine
Speed99 fi calm pe mine ma degusta barbati, am mai scris asta aici,eu as elimina sexul masculin daca as putea, cele mai proaste creaturi din univers sunt barbati, prosti, tampiti, violenti, o eroare genetica
Speed99 daca ai fost prezent la ora de biologie stiai ca cromozomul y este o eroare genetica, iar cei mai inteligenti oamenii au avut creier de femeie gen einstein care volumul creierului era ca de femeie,in toata istoria barbati au produs numa razboaie,violenta,ura,prostie, misogism la maxim, si nazismul tot barbati lau cauzat, si cele doua razboaie, o lume fara barbati este o lume perfecta fara razboaie, omenirea nu va apuca inca o suta de anii daca nu va veni un lider de sex feminim
Recunosc ca am exagerat,dar pe bune aparitia acelui cromozon a fost o eroare in mod normal toate perechile sunt xx, a eroare a facut sa existe o pereche xy,y =cromozomul y find masculin care a dus la o viata complexa pe pamant, iar einsten avea creier de femeie, inteligenta difera, dar femeile sunt mai inteligente emotional, mai mature
Speed99 nu eu te-am bagat in seama tu mai bagat din nou in seama da prin jigniri, bine ca sti tu gramatica da sti mereu sa ma jignesti,chiar dai dovada de cultura,bun simt,educatie, apropo nu e nici un risc major de violuri sunt povesti,nr violurilor nu a crescut in ultimi ani nici in europa nici in Germania,si daca a crescut tot barbati sunt cauza acelor violuri, deci iar aflam ca barbati sunt cauza rautatilor nu femeile, femeile care au venit din siria nu au violat barbati si nici nu se arunca in aer ca prosti nici nu intra cu camionul in grupuri de oamenii. teroristi find tot barbati, ma enerveaza ca mereu provocati prin jigniri, insulte, ai vazut tu sa te jignesc? cel mai naspa pentru Germania e ca vin romanii nu milioane de sirieni, asta o recunoaste si merkel
Http://www.zeit.de/......lstatistik
Doch gerade die in die Kritik geratenen Einwanderer aus Rumänien unde Bulgarien beanspruchen die deutschen Sozialsysteme nicht in dem Ausmaß, wie häufig vermutet. Wie aus einer Berechnung des IAB hervorgeht, lag die Arbeitslosenquote unter den erwerbsfähigen Migranten dieser Herkunft im vergangenen Jahr nur bei rund 9, 5 Prozent – unde damit deutlich unter dem Wert sämtlicher Ausländer.
mai pe scurt romanii sunt nr1 ca puscariasi in europa,nr de infractuni,hotie, criminalitate, cersetorie, comportament violent etc
nu toti majoritatea, un studiu publicat spune ca multi care vin inchisi in Germania vin din zona moldovei, oltenia
nu sunt rasist