| Thecurious a întrebat:

Ce parere aveti despre condamnarea presendintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea?

92 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Statistiticle puisor sunt facute de oameni ca mine ca tine,dar de cele mai multe ori is facute la cerere laughing
Eu aici discutam chestiuni asa cum le vedem noi,nu cum ni se arata,cum ni se zugraveste de alti.
Deci era vorba sa vii tu cu ceva de la tine,cu ce crezi tu,ori de ce crezi tu ca e intr-un fel si nu altfel laughing
Eu ce stiu este din experienta,este din ce vad,iar de vazut eu vad cu totul altfel decvat ni se arata de catre acele statistici.

Deci vina si tu cu ceva clar,cu ce vezi tu zi de zi in viata reala,sa lasam pe astia cu cifre, cifrele nu ne tin de foame nu ne tin de nimic.
Spune parerea ta, ceva de la tine, spune gandurile tale, apoi si explica daca poti.Asa sa sustii ce zic alti e lumea satula.Pe aici de fapt asta se cauta,sa se vina cu explicatii personale,nu cu citate din alti,nu cu statistici a mai stiu eu cui,nu cu definitii si formule,sa venim sa discutam ce gandim noi,cum vedem noi situatia,chestiuni de genul asta.
Asa si PSD este oficial,deci ce spun ei e ceva oficial corect?laughing dar este logic ce spun ei,ori ce fac?
Naspa sincer e de rau pentru tara asta Romania, nu exista oameni care sa gandeasca, totul este nivelat, o mare gandire nivelata, nici o sclipire nici o intrebare.Romanii sunt ceva de genul turma de oi laughing urmeaza mana care o dirijeaza cu toti in turma laughing

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru relian):

Majoritatea oamenilor din bula mea cistiga peste 1500 EUR lunar, au tot ce le trebuie, se duc in concedii in strainatate, nu fac afaceri cu statul, nu au cazier/procese pe rol. Conform logicii tale, in Romania curge lapte si miere, nu?