| ApaDulcicaSiAtat1 a întrebat:

Ce sa fac ca sa nu ma mai simt trista?

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu mai sta la /pe calculator si mergi afara, poate chiar intr-un parc. Cand ai fost sarutata ultima data?

| Public22 a răspuns:

Iesi cu prietenii, uita-te la o comedie, vorbeste cu familia, joaca un joc, mergi intr-un club, bea ceva, fa sex, du-te la cumparaturi, etc Nu stiu cati ani ai sau ce fel de persoana esti asa ca nu le lua pe toate in serios, alege-ti ceva de acola care stii ca ti s-ar potrivi sa nu mai fii suparata. Fii mai optimista!

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

Iesi cu prieteni, plimbate, dar cel mai bun prieten gasirea unei persoane drage ( de preferat baiat ) care sa te faca fericita sa te stranga in brate. sa iti arate ca tine la tine, avand acea persoana sigur de vei simti mai bine big grin Bafta, cel mai bun sfat, gaseste un baiat de care sa te indragostesti si vei foarte fericita daca vei avea sentimente sincere Bafta sper ca te-am ajutat si ca iti vei gasi pe cineva si nu vei mai fi trista big grin

| AliMiha a răspuns:

Suna-ti cea mai buna prietena/prieten, luati-va rolele sau bicicletele si afara cu voi, mancati o inghetata, mai face-ti o poza daca vreunul, una dintre voi cade... nu sta in fata calculatorului si parca vad ca asculti muzica trista ca sa poti fii si mai trista decat esti. Hai, afara cu tine, la aer curat :*

| d33a15 a răspuns:

Lasa monotonia acasa.Si iesi undeva cu prietenii in parc la un suc, poate un film ceva..asa se duce plictiseala si tristeteawinking

| ApaDulcicaSiAtat1 explică (pentru neutrino):

Am doar 13 ani.Serios?
Daca de pe acum am sa ma sarut pe la 17-18 ani ce fac? Ma duc pe centura sau ce?

| ApaDulcicaSiAtat1 explică (pentru Coarna_Mihai_1990):

Faza este ca am doar 13 ani si 1.nu ma place nimeni
2.nu am cu cine vorbi
si
3.ma simt tot timpul singura si nici o prietena nu iese cu mine

Oricum, merci de raspuns.Te apreciez.

| neutrino a răspuns (pentru ApaDulcicaSiAtat1):

Tu te poti gandi acolo unde doresti, eu m-am referit la sarutul pe care l-ai primit ultima oara de la mama ta.

Întrebări similare