| Pr@jYTuRyC@_DuLkE a întrebat:

Ce sa fac maine?
ca am ore de la 7 si de obicei am de la 8 si nu stiu n-am chef de prima ora.
SA CHIULESC?

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu am avut în clasa a VIII-a, a XI-a şi a XII-a ore în fiecare zi de la 7 dimineaţa. Uneori mă duceam, uneori nu.
Totuşi, dacă ai matematica, du-te neapărat! Dacă aveai religie, sport, desen şi alte obiecte inutile, chiar era recomandat să lipseşti dar aşa, du-te la matematică!

| gabriela a răspuns:

Nu! Mergi la scoala la 7.sa vezi cum e sa te scoli zilnic pentru a merge la munca!

| AdeeXd a răspuns:

Daca ora e importanta, du-te! Daca nu e, poti lipsi sau du-te mai tarziu si spui ca nu ai putut sa te trezesti!

| camelia1812 a răspuns:

:O da de ce ai de la 7?

aia isi bat joc de viata si somnul vostru laughing

eu cred ca as fi lesinata daca m-as trezi mai devreme cu o ora

de-abia ma trezesc si la 7 laughing

infine oh go on

pai daca de la 7 la 8 ai o ora importanta nu ti-as sugera sa chiulesti.mai bine dormi cu ochii deschisi la ora decat sa te trezesti si cu o absenta si cu probleme oh go on

iar daca ai o ora usoara( desen, sport, tehno) oh go on ei bine ai putea lipsi... dar depinde de profesori big grin

| Anonima_9977 a răspuns:

Depinde de ce ai prima ora!
Dar daca as fi in locul tau nici nu m-as mai trezibatting eyelashes da` pai sa mai si merg cu noaptea-n cap la scoala.

| BackAgainToTPU a răspuns:

Nu chiuli. daca va da lucrare la clasa? o sa dai tu singura! sau te va asculta la lectia la care ai lipsit! iti va veni mai greu. mai bine nu lipsi.

| Pr@jYTuRyC@_DuLkE explică:

Nu dau test nu fac nimic special doar e o oara simpla de mate profu nu pune acente pe absente adica ma refer sa zica la dirig sau din astea ca sunt o fata de 10 la mate. dar totusi nu stiu cum sa fac.

| MalinaH a răspuns:

Mai bine nu.nu sti ce consecinte poate aduce dupa sine faptul. sad

| deea_5671 a răspuns:

Sinceer nu ...nu stiu dar si scoala e buna la ceva totusi