| lilith16 a întrebat:

Ce se intampla daca iei o doza mare de lsd? O iei razna?

Răspuns Câştigător
| Dandinelle a răspuns:

1. De ce sa iei o doza mare
2. lysergic acid diethylamide a fast mai intai facut pentru a ajuta femeile insarcinate in travaliu
Ca orice alt psihedelic natural sau chimic trebuie sa ai grija de" set and setting" adica oricare ti-ar fi doza tu trebuie sa fii pregatit de necunoscut. Deoarece o sesiune cu asa ceva dureaza cam 8 ore (de la doze mici la doze mari ) tu trebuie sa fii confortabil cu tine, sa nu te simti frustrat cu ceva anume inainte sa faci asta, si sa ai grija unde faci asta, sa gasesti un loc care sa fie total confortabil pentru tine, ceva care sa nu-ti creeze frustrari.
Tripurile urate sunt atunci cand esti socat de ce ai uitat despre tine. Important este sa iti amintesti ca esti intr-o calatorie care se va termina in cateva ore si va iesi din corp. Axandu-te pe lucruri pozitive, activitati pozitive si constructive dinainte de sesiune, iti poti asigura o perna mai buna, pe care sa stai sa calatoresti frumos.
Nu as recomanda nimanui orice psihedelic atata timp cat persoana respectiva se afla intr-o stare depresiva, negativa. + in comert, e.g. Elvetia se comercializeaza o parte mai sintezata (sper ca e cuvantul corect) al acestui compus, care ofera vizualuri mai mult. Eu am vorbit aici despre compusul pur a LSD 25 si nu a 1plsd. LSD25 este originalul despre ce am scris mai devreme si este folosit in vest pentru terapie. Dozele mari sunt folosite pentru "breakthrough" in cazuri severe de OCD. Toate aceste sesiuni sunt facute cu un psiholog si asistent care stiu despre ce e vorba.
in concluzie: ai grija de creierasul si corpul tau si uneori dozele mari nu-si au rostul. La cam cat te gandeai, si cate kile ai?

83 răspunsuri:
| NoriAl a răspuns:

Nici nu mai ai timp sa o iei razna. Ti se arde traheea, stomacul si alte organe. Mori in chinuri.

| ancaval a răspuns:

Aoleu!

Altă întrebare/preocupare NU ai?

| lilith16 explică (pentru NoriAl):

Lasa-ma sa corectez, nu toti stiu la ce acid ma refer

| lilith16 explică (pentru ancaval):

Ce e asa rau? nimeni nu a spus ce se intampla intr-o doza mare(((:

| NoriAl a răspuns (pentru lilith16):

Ai corectat intrebarea. LSD este un acid?

| lilith16 explică (pentru NoriAl):

I se mai spune si acid, credeam ca oamenii il stiu sub numele de acid

| ancaval a răspuns (pentru lilith16):

Pentru că nimeni nu vrea să fie complicele tău.

Mergi la un fotbal cu băieții.

Sunt fata, ce zici de asta?(((; sau ar trebui sa ma duc sa spal niste vase, ce a fost in capul meu sa intreb de droguri

Nu știam că ești fată, nu ai nici un nume de fată.

Corect. Spală vase, fă mâncare, fă curățenie.

Dadadadadadadada

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru ancaval):

Nu ii place sa auda cuvantul "fa" big grin

Si stiu ca se gasesc tot felul de intrebari... la care nu stim daca sa raspundem cu ironie sau nu (la unele nici nu te poti abtine sincer), dar nu mai este ca la inceputurile TPU, iar multe intrebari au scop conversationalist si ajuta lumea sa nu se simta singura.
Ceea ce am vrut sa zic, din ce am vazut in celelalte raspunsuri, este ca da. Ai dreptate. De ce sa puna cineva o intrebare fara rost, cand ar putea sa nu o puna (unele nici nu sunt intrebari laughing ). Dar mai acorda-le o sansa, poate asa o sa se dezvolte mai bine lumea.

(Ma astept la o reactie negativa, nu stiu de ce :/ ).

| christine99 a răspuns:

Ia-ti o doza si mananc-o, trage-o pe nas, injecteaz-o( nu stiu procedeul la astea laughing si dupa revii si ne spui si noua raspunsul. Deal?

| lilith16 explică (pentru DoarBogdan):

Poftim: REACŢIE NEGATIVA
jkjk, tin la întrebarea mea si de asta am si pus-o, nu o vad inutila, o vad buna in creşterea culturii sau descoperii de droguri, tu nu vrei sa stii ce se intampla daca iei prea mult? nu esti curios? totuşi apreciez ca stii ceva de mine si ca nu imi place cuvântul ala, sau nu ca nu imi place ca il folosesc si eu uneori dar imi pare agresiv((:

| ancaval a răspuns (pentru DoarBogdan):

Presimt că NU o să se mai dezvolte nimic și că o fi tot mai rău.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru lilith16):

Nu m-am referit la intrebarea ta laughing Dar nu stiam unde sa zic asta si aici parea locul ideal big grin

Si nu pot spune ca sunt chiar curios, am vazut unele lucruri macabre ce mi-as fi dorit sa nu le fi vazut absolut niciodata, nici nu stiam ca exista asa ceva. Ca si faptul ca prea mult "Acid" strica, de altfel. Dar da... poate ajuta pe altii care o sa fie in cautare de ajutor si o sa gaseasca asta aici. Deci da-mi voie sa fiu primul care iti multumeste happy

Uite d-asta am drag de tine, printre multi altii de pe site, desigur(((((((:

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru lilith16):

Fiecare cu partea lui (:

| lilith16 explică (pentru christine99):

Hmm, as lua dar macar poate gasesc pe cineva care a incercat sau stie, sa stiu la ce sa ma astept stii ce zic(((((((: (e vorba de un timbru inmuiat in "acid" si se pune pe limba, din cate stiu doar asa se consuma)

Aaaa asa se face (ma refer la"(:" )

| christine99 a răspuns (pentru lilith16):

Daca stii engleza gaseai raspunsul in 2 minute, aici nu e forum de drogati hardcore, nu ai sa gasesti pe nimeni care foloseste asa ceva.

Vezi că aici pe site sunt și minori, nu le da idei, nu îi influența negativ.

Dacă ai mai mult de 25 de ani, dar nu cred, crede-mă că NU te iert pentru ce faci.

Stiu engleza dar mi-am încercat norocul((((:

Sunt un fel de ciuperci care dau un efect asemanator, mai bine incerci cu alea, poate poti sa le cresti si in casa, nu sunt prea informata ca sa te ajut mai mult, acum e moda sa se ia medicamente pe reteta fara reteta ca un om civilizat, restul e pentru "roackeri" laughing

Ma faci sa rad, imi place de tine, cu ce as putea sa ii influentez?(((: la cum e generaţia de minori e prea ocupata sa caute intrebari despre daca "e bine sexul la 13 ani", nu observa ei întrebarea mea sau dacă observa macar sa stie si ei de astea, stii, altceva in afara de a cauta atentie in sute de iubiţi, spun si eu ce vad in jurul meu, m-am născut in generaţia greşită))):

Stiu de ciuperci dar imi e ca dau de alea nebune si mor nevinovata((((((: oricum, o sa ma interesez si de alea, poate găsesc sub pat

| christine99 a răspuns (pentru ancaval):

Ba dar de ce ma eronezi e o simpla discutie mai mult in gluma crezi ca pune vreun pusti mana pe asa ceva, si in plus auzi de droguri in toate melodiile pe care le asculta pustanii astia( Lil pump)

Poti sa le cauti si pe imas laughing

Râzi tu râzi, dar și când ți se taia creanga de sub picioare...ai să te lovești un pic.

Faptul că te-ai născut în generația greșită NU e o scuză. Fă ceva și ieși din generația asta. (dacă vrei să faci ceva bun pentru tine, dacă NU...atunci stai așa)

| ancaval a răspuns (pentru christine99):

E o discuție de câcat! Crede-mă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa nu te risti, tu cred ca ai probleme grave psihice de recurgi mereu la chestii de astea. eu sufar de 14 ani de depresie si nu beau nici macar bere plus ca nici nu pot iesi din casa din cauza anxietatii am toate motivele sa iau ce iei tu si nu o fac. nu te judec dar cred ca ti sa uratit cu binele. acel LSD este extrem de periculos in doze mari unii au innebunit de tot de la asa ceva ..cred ca nici nu are rost rost sa imi bat capu fa ce vrei dar o sa regreti.

Întrebări similare