1. De ce sa iei o doza mare
2. lysergic acid diethylamide a fast mai intai facut pentru a ajuta femeile insarcinate in travaliu
Ca orice alt psihedelic natural sau chimic trebuie sa ai grija de" set and setting" adica oricare ti-ar fi doza tu trebuie sa fii pregatit de necunoscut. Deoarece o sesiune cu asa ceva dureaza cam 8 ore (de la doze mici la doze mari ) tu trebuie sa fii confortabil cu tine, sa nu te simti frustrat cu ceva anume inainte sa faci asta, si sa ai grija unde faci asta, sa gasesti un loc care sa fie total confortabil pentru tine, ceva care sa nu-ti creeze frustrari.
Tripurile urate sunt atunci cand esti socat de ce ai uitat despre tine. Important este sa iti amintesti ca esti intr-o calatorie care se va termina in cateva ore si va iesi din corp. Axandu-te pe lucruri pozitive, activitati pozitive si constructive dinainte de sesiune, iti poti asigura o perna mai buna, pe care sa stai sa calatoresti frumos.
Nu as recomanda nimanui orice psihedelic atata timp cat persoana respectiva se afla intr-o stare depresiva, negativa. + in comert, e.g. Elvetia se comercializeaza o parte mai sintezata (sper ca e cuvantul corect) al acestui compus, care ofera vizualuri mai mult. Eu am vorbit aici despre compusul pur a LSD 25 si nu a 1plsd. LSD25 este originalul despre ce am scris mai devreme si este folosit in vest pentru terapie. Dozele mari sunt folosite pentru "breakthrough" in cazuri severe de OCD. Toate aceste sesiuni sunt facute cu un psiholog si asistent care stiu despre ce e vorba.
in concluzie: ai grija de creierasul si corpul tau si uneori dozele mari nu-si au rostul. La cam cat te gandeai, si cate kile ai?
Nu stiu ce dovezi stintifice ai citit tu
cand lsd da psihoze si depresii si deconectare severa de realitate daca tie iti place psihoza si sa fi deconectat de realitate este problema ta dar eu zic sa te abtii si sa nu mai incurajezi acest lsd ca se pare ca nu prea sti sa faci diferenta intre lsd si o bere care o bea si un copil de 10 ani daca tu preferi psihozele e problema ta dar mi se pare penibil sa consideri alchoolul mai periculos decat lsd esti un misogin si nu au nici argumente plauzibile si esti rupt de realitate mai mult ca sigur din cauza consumului ai ramas cu ratiunea asta. mi greu sa cred ca faci parte dintru un grup de cercetare si terapie daca tu ai mentalitatea asta. daca tu ai luat lsd si nu ai avut probleme asta nu inseamna ca toti au noroc tau mai ales fata asta care are probleme si tu o incurajezi ca un magar sa ia asa ceva halal caracter ai. poti sa scrii ce vrei eu nu o sa mai dau feedback cei care vad raspunsurile noastre si au putin creier isi vor da seama ce raspunsuri penibile dai.
Iti zice fratele tau. e mai rau e ca si cum te-ar urmarii patru P sa-ti intre in gura
Da, de preferat dacă bagi acid prima dată e indicat să nu iei mai mult de 25 de micrograme.
Practic acidul nu te afectează fizic dar îți fte neuroni, iar un trip durează cam 12 ore. Trebuie să fii pregătită fizic și mental, și cel mai important, când bagi orice fel de psidelice că e acid sau ciuperci să nu te temi. Ah, ar fi indicat să nu iei prima doză de acid înainte 21 de ea, sau dacă ești predispusă spre psihoză.
Ciupercile sunt nițel mai periculoase pentru că cresc temperatura corpului, dar au trip de durată mai scurtă.
Acidul nu dă dependența de fel, dar consumat cu regularitate faci toleranță.
Sa nu uitam ca nu ar trebui sa fiu singura acasa, daca nu sunt pregătită nici mental nici fizic si creez un atac de panică imi influenţează in rau trip-ul, pot ajunge sa ma sinucid, stiu asta, cum am spus mai sus consum înlocuitori lsd pe baza de morfina si imi creeaza aceleaşi efecte, poate mai slabe presupun. Nu as incerca drogul in sine, poate o data dar atât, consum înlocuitori pentru ca nu imi afectează mersul si vorbitul ceea ce înseamnă ca sunt high si nimeni nu si-ar da seama. Dezavantajul lor e ca ma pot distruge in cateva luni, de asta nu mai consum, zic sa iau o pauza ca dupa 2 săptămâni cat am fost clean inca mai vedeam lucruri minore, spre ex vedeam noaptea puncte random care sclipeau sau etc, stii daca pot da in depresie daca renunt sau sa dau in psihoze in 3 săptămâni de consum unde luam de 1/2 ori pe săptămână? ai experimentat asta?
Sincer nu am băgat nimic mai mult decât iarbă și legale (de care for gods sake nu vreau să mai aud), dar sunt informat. A vrea să bag un psidelic de genu acid sau ciuperci dar nu pentru senzația de high, ci pentru un trip mai... spiritual, realitatea în sine mi se pare halucinantă, poate mi-ar revela ceva.
Puteai sa spui doar o propozitie: nu am nici o idee de LSD, sunt un alcoholic, la revedere.
Pentru ca tot ce ai scris aici e total prostie, fa-ti cercetarile. Fa-ti o favoare, citeste carti macar ale lui Stanislav Grof.
Stiu mai multe despre lsd se pare ca tu nu sti si vorbesti in necunostinta de cauza ti am spus clar ca am avut cunoscuti care au luat si au intrat in spital dar nu vrei sa intelegi ...treaba ta.si nu sunt alchoolic urasc alchoolul si drogurile prefer dulciurile. iti repet a mia oara ia 5 zile la rand lsd si incearca sa te duci ziua 6 la lucru sau ia legale sau zombie iti zic eu ca nici nu mai sti de tine dar daca bei o bere 2 beri nu ai nici pe dracu. revinoti man din trip hai iti doresc multa sanatate si o zi faina.