| Chocolate a întrebat:

Ce semnifica Poza si Numele tau de pe TPU? Sa vedembig grin

66 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

Numele e din buletinul meu, poza e Brigitte Bardot big grin Dar tu?

| Chocolate explică:

Numele---> Creaa.ataa_mika---> sunt creata si multi imi zic"creata aia mica"
Poza----> Amy Lee, solista trupei Evanescence

| Sadd a răspuns:

Creata unde?

| BabyPink a răspuns:

BabyPinkAndrushk->BabyPink = id; Andrushk = numele meu love struck; poza = frumuseţea unei flori love struck

| Raiden a răspuns:

Nume: Raiden era la japonezi zeul tunetului si al fulgerului.
Poza: Levi's - Levi Strauss.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Numele meu si poza cum se vede un trandafir - floarea mea preferata.

| LORY a răspuns:

Numele: pe mine ma cheama Loredana si mi se spune Lory dar profa mea de romana imi spune Lore pentru. ca si pe ea o cheama la fel si asa i se spune big grin
Poza: cu mine big grin

| Bacemi a răspuns:

Poza este poza mea. Numele de Bacemi vine de la Bacovia si Eminescu, poetii mei preferati cu care ma identific adesea. Cred ca influenta lor se simte in poezia mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O porecla care m-a facut vedeta liceului.

| BabyPink a răspuns:

@sadd în cap laughing

| JeSa a răspuns:

Buna! Numele de scena si poza mea! Pa, pa!

| anad a răspuns:

Este prenumele meu si initiala numelui iar poza (facuta de mine)este un rasarit de soare vara si arata ca iubesc lumina si caldura soarelui si culoarea verde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine-s sugestive si poza si numele, cred ca nu mai necesita explicatiuni big grin tongue

| Chocolate explică:

@ Sensei.BRO-----Andrei ...hai explica'le ca poate nu inteleg toti!laughing

| Catalion a răspuns:

Poza, bineinteles ca e un semn de avertizare de prezenta radiatiilor si numele... Pai imi plac mult jocurile si sunt un jucator. Deaceea am si pus poza aia, care inseamna atentie pericol de radiatii, dar eu vreau sa semnifice, atentie pericol de jucator bunbig grin

| georgiana a răspuns:

Poza: imi plac la nebunie trandafiri albi ce simbolizeaza dragostea eterna(recent am avut o poza cu o pisicuta care era draguta)
Numele este unul ales acum 4 ani cand vroiam sa am alta identitate si adesea ma semnez cu `georgiana`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfarsitul tiraniei si al rasismului intre indivizi care fac parte din aceeasi specie straight face si nickul e dintr-un desen animat ce-mi placea miebatting eyelashes(un catel care avea un plan diabolic prin care a vrut sa killareasca un pisoi)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creaa.atzaa_mika laughing

| Summer Memories a răspuns:

Pai numele- ma numesc alina dar mi se zice annie, si poza, e o poza de-a mea big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele. noname. fara nume. asta e primul nick. l'am pus sa nu ma cun nimenilaughing apoi am avut Juliette(vine de la iulia numele meu.pentru ca nimeni nu ma striga iulia ci adina si unii julietta/erolling on the floor )
acum am din nou noname iar poza?
ANTI PSDbig grin nu doresc comunism:d

| Marii a răspuns:

Mi se spune Mari, doar cand se mai face prezenta mi se spune tot numele laughing. Si poza am gasit-o in pc si mi-a placut. happy

| Cryssy a răspuns:

Numele- asa imi spun prietenii
Poza-imi plac trandafirii, si culoarea albastrulove struck

| Monique_3125 a răspuns:

Numele meu pe franceza-Monique(asa`mi zice profa de franceza) si avatarul-cele mai bune prietene(nu li se vad fata)...happy

| ILikeToKnow a răspuns:

Numele inseamna curiozitatea pe care o am de a descoperi cat mai multe lucruri si de a cunoaste persoane, iar poze...pai aia sunt eubig grin

Abh
| Abh a răspuns:

Numele vine de la Imperiul Abh, care e o rasa dintr-un anime gen space opera numit Seikai no Senki, dar asta nu intereseaza pe nimeni oricum.
Poza e destul de veche, are vreo 5 ani, e cu mutra mea.

| Razvan a răspuns:

Numele si poza imi apartin in totalitatehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alina imi spunea mama, ma numesc Rebeca, florile acelea ma reprezinta foarte bine pe mine, vii, vesele, vioaie, pure, ceva de copil, si un pic de rosu.

| Mariella a răspuns:

Mariella e numele unei piese dragute, si pentru ca ma plictisisem sa ma semnez cu porecla, mi-am zis ca nu strica sa mai schimb un pic "atmosfera". Asa...si poza...sunt eu, intr-o stare de plictiseala acuta

| di@n@ a răspuns:

Cand eram mica mama imi spunea veverita, acum am crescut si sunt o broscuta...asa imi este porecla, dar, de fapt ma numesc Liliana. Aaa si ochiul nu este al meu, dar daca vreti poza cu mine este ok, am sa pun una.

| Orannginna a răspuns:

Numele-->primul meu rasp pe TPU a fost postat anonim, si caseta asta in care scriu acum e orange...asa ca pentru cont am folosit... Orannginna, inspiratie de moment. :d laughing

Poza--> eu happy

Întrebări similare