| Chocolate a întrebat:

Ce semnifica Poza si Numele tau de pe TPU? Sa vedembig grin

66 răspunsuri:
| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Nick`ul ''Fuckin Battlefield...viata mea e o lupta, o lupta cu mine.si cu restul lumii, iar fuckin- in sensul ca nu dramatizez totull. poza e cu mine`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TraficantaDeSentimenteRoz, povesteste cum le furi semintele rolling on the floor
Rebeca, vrem poza cu tine. Dar nu oricare, aia facuta dupa ce am jucat poker pe dezbracate devil
Broscuta, mai intrebi? Pune poza si gata tongue

| mariutza a răspuns:

Poi numele meu este Maria dar majoritatea imi spun mariutza si poza este cu mine

| dragutza a răspuns:

Pai numele este felul in care ma simt, felul ca in care cred ca arat pentru mine nu stiu pentru altii, dar asta nu conteza! si poze e michael jackson! love struck love struckc love struck il ador, era super dragut, iar melodiile lui parca te faceau sa te gandesti la adevaratul lor sens...love struck i love Mj

| Klara a răspuns:

Numele meu si poza mea happy Nah...straight face E sec, nu?

| Irina a răspuns:

E poza cu mine. si numele meutongue

Stefan
| Stefan a răspuns:

Poza este un tablou de o inestimabila valoare, preluat de la parintii mei care au fost iubitori de arta, Stefan este prenumele meu.

| larrii a răspuns:

big grin larrii-> prescurtarea de la Larisa si poza meabatting eyelashes

| Viuvi a răspuns:

Numele -> Ishq = dragoste in limba hindi (indiana)
poza -> imi expun costumatia indiana(bratari + voal + costum ) pe care o posed tongue

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Poza-am gasit'o pe deviantart si mi-a placut mult laughing
Eluveitie->una dintre formatiile mele preferate happy

| Seline a răspuns:

Selina e numele meutongue iar poza e a mea happy

| 31957319 a răspuns:

Imaginea nereusita sunt eu.
Sas imi este numele (dar pe multe site-uri apar cu nick-ul Einstein, asta fiind-u-mi porecla, de vreo 10 ani laughing)) )
Nu ca sunt destept, ci pentru simplu fapt caci gasesc solutii la probleme, in timp scurt, dar de durata.

auran
| auran a răspuns:

Numele meu... imi plac pisicile mai ales cele de desene animate

| Jonsdottir a răspuns:

Nume -> RoOoLLy ->porecla (rolly la balconhee hee )
Poza -> cu mine

| albastrel a răspuns:

Poza imi place mult... iar numele...'' albastrel'' ma alinta un prieten foarte drag si '' alinus h'' vine de la alina big grin

| xibalba a răspuns:

Numele e dintr`un film, The fountain. Poza e facuta de mine.

| cotzobel a răspuns:

Cand eram mica parintii mei ma strigau "cotzobel", iar poza, florile mele preferate

| Rezzo a răspuns:

Numele este inventat, scos din "burta" intr-o dimineata
Poza este facuta de un fotograf profesionist si sunt eu in ea.

| Aliyaa a răspuns:

Poza este un crin una din florile mele preferatelove strucklove struck iar numele asa mi a venit in mintebig grin

| buburuzaucigasa a răspuns:

Poza:sunt eu cu chitara pe marginea lacului de la bunci iar numele; la prima vedere poti spune ca sunt inofensiva ca o gaza dar in realitate aparentele insalawinking

Răspuns utilizator avertizat
| DeeAnna. a răspuns:

Poza-> o pictura [ador sa desenez], Diana-> numele meu. Prietenii il scriu DeeAnna

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Aqua şi Luna sunt numele celor două personalităţi ale mele, Luna e blândă, visătoare şi romantică, toată ziua cântă şi dansează cu vrăbiuţele ca-n Albă ca Zăpada, Luna e dură, afurisită şi acidă ca apa tare, lupt din greu încercând să le împiedic să se omoare între ele... Poza am găsit-o pe google când am scris aqualuna.

| JeSa a răspuns:

PS : andytzu - nu te inteleg - unde am gresit? de tu ai notat rasp. meu cu stupid? astept rasp., mersi. pentru. intelegere happy

| usernamealy a răspuns:

Numele aly care vine d l alina ...aly asa imi spun prietenii si poza imi place sa ma dau cu bicicleta si imi plac bikeribig grin

| ps1ch0 a răspuns:

Numele: totdeauna mi-am dorit sa fiu psiholog, prietenii imi spun psihopat laughing! Iar poza este facuta de mine in minunata insula Rodos. Ah din pacate nu am ajuns decat propriul meu psiholog si din fericire am ajuns fotografbig grin

| SmoothCrimnalnr.1 a răspuns:

Poza mea semnifica ca banul Americii sa fie una cu mj regele meu.numele tot de la michael jackson vine.

| Alexxa10 a răspuns:

Numele: toata lumea imi zice ca sunt un pui de drac, iar poza: eu tongue

| cucaracia a răspuns:

Numele Cucaracia = porecla mea la scoala, poza = eu si fata care imi place.winking

| Ana a răspuns:

. madutzu. - numele meu [madalina] iar poza - Mos Craciun ca tot vin sarbatorile love struck

Întrebări similare