Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Nick`ul ''Fuckin Battlefield...viata mea e o lupta, o lupta cu mine.si cu restul lumii, iar fuckin- in sensul ca nu dramatizez totull. poza e cu mine`
Poi numele meu este Maria dar majoritatea imi spun mariutza si poza este cu mine
					Pai numele este felul in care ma simt, felul ca in care cred ca  arat pentru mine nu stiu pentru altii, dar asta nu conteza! si poze e michael jackson!  
  c
c  il ador, era super dragut, iar melodiile lui parca te faceau sa te gandesti la adevaratul lor sens...
   il ador, era super dragut, iar melodiile lui parca te faceau sa te gandesti la adevaratul lor sens... i love Mj
  i love Mj

Poza este un tablou de o inestimabila valoare, preluat de la parintii mei care au fost iubitori de arta, Stefan este prenumele meu.
					Numele -> Ishq = dragoste in limba hindi (indiana)
poza -> imi expun costumatia indiana(bratari + voal + costum ) pe care o posed   

Poza-am gasit'o pe deviantart si mi-a placut mult 
Eluveitie->una dintre formatiile mele preferate  

Imaginea nereusita sunt eu.
Sas imi este numele (dar pe multe site-uri apar cu nick-ul Einstein, asta fiind-u-mi porecla, de vreo 10 ani  ))      )
))      )
Nu ca sunt destept, ci pentru simplu fapt caci gasesc solutii la probleme, in timp scurt, dar de durata.

Poza imi place mult... iar numele...'' albastrel'' ma alinta un prieten foarte drag si '' alinus h'' vine de la alina  

Cand eram mica parintii mei ma strigau "cotzobel", iar poza, florile mele preferate
					Numele este inventat, scos din "burta" intr-o dimineata
Poza este facuta de un fotograf profesionist si sunt eu in ea.

Poza este un crin una din florile mele preferate
 iar numele asa mi a venit in minte
 iar numele asa mi a venit in minte 

Poza:sunt eu cu chitara pe marginea lacului de la bunci iar numele; la prima vedere poti spune ca sunt inofensiva ca o gaza dar in realitate aparentele insala 

Poza-> o pictura [ador sa desenez], Diana-> numele meu. Prietenii il scriu DeeAnna
Aqua şi Luna sunt numele celor două personalităţi ale mele, Luna e blândă, visătoare şi romantică, toată ziua cântă şi dansează cu vrăbiuţele ca-n Albă ca Zăpada, Luna e dură, afurisită şi acidă ca apa tare, lupt din greu încercând să le împiedic să se omoare între ele... Poza am găsit-o pe google când am scris aqualuna.
					PS : andytzu - nu te inteleg - unde am gresit? de tu ai notat rasp. meu cu stupid? astept rasp., mersi. pentru. intelegere  

Numele aly care vine d l alina ...aly asa imi spun prietenii si poza imi place sa ma dau cu bicicleta si imi plac bikeri 

Numele: totdeauna mi-am dorit sa fiu psiholog, prietenii imi spun psihopat  ! Iar poza este facuta de mine in minunata insula Rodos. Ah din pacate nu am ajuns decat propriul meu psiholog si din fericire am ajuns fotograf
! Iar poza este facuta de mine in minunata insula Rodos. Ah din pacate nu am ajuns decat propriul meu psiholog si din fericire am ajuns fotograf 

Poza mea semnifica ca banul Americii sa fie una cu mj regele meu.numele tot de la michael jackson vine.