Numele---> Creaa.ataa_mika---> sunt creata si multi imi zic"creata aia mica"
Poza----> Amy Lee, solista trupei Evanescence
Mariella e numele unei piese dragute, si pentru ca ma plictisisem sa ma semnez cu porecla, mi-am zis ca nu strica sa mai schimb un pic "atmosfera". Asa...si poza...sunt eu, intr-o stare de plictiseala acuta
Cand eram mica parintii mei ma strigau "cotzobel", iar poza, florile mele preferate
Nick`ul ''Fuckin Battlefield...viata mea e o lupta, o lupta cu mine.si cu restul lumii, iar fuckin- in sensul ca nu dramatizez totull. poza e cu mine`
Pai numele- ma numesc alina dar mi se zice annie, si poza, e o poza de-a mea
Numele meu pe franceza-Monique(asa`mi zice profa de franceza) si avatarul-cele mai bune prietene(nu li se vad fata)...
Numele inseamna curiozitatea pe care o am de a descoperi cat mai multe lucruri si de a cunoaste persoane, iar poze...pai aia sunt eu
Nume: Raiden era la japonezi zeul tunetului si al fulgerului.
Poza: Levi's - Levi Strauss.
Cand eram mica mama imi spunea veverita, acum am crescut si sunt o broscuta...asa imi este porecla, dar, de fapt ma numesc Liliana. Aaa si ochiul nu este al meu, dar daca vreti poza cu mine este ok, am sa pun una.
Imaginea nereusita sunt eu.
Sas imi este numele (dar pe multe site-uri apar cu nick-ul Einstein, asta fiind-u-mi porecla, de vreo 10 ani )) )
Nu ca sunt destept, ci pentru simplu fapt caci gasesc solutii la probleme, in timp scurt, dar de durata.
Poza:sunt eu cu chitara pe marginea lacului de la bunci iar numele; la prima vedere poti spune ca sunt inofensiva ca o gaza dar in realitate aparentele insala
Pai numele este felul in care ma simt, felul ca in care cred ca arat pentru mine nu stiu pentru altii, dar asta nu conteza! si poze e michael jackson!
c
il ador, era super dragut, iar melodiile lui parca te faceau sa te gandesti la adevaratul lor sens...
i love Mj
Numele: totdeauna mi-am dorit sa fiu psiholog, prietenii imi spun psihopat ! Iar poza este facuta de mine in minunata insula Rodos. Ah din pacate nu am ajuns decat propriul meu psiholog si din fericire am ajuns fotograf
Numele este inventat, scos din "burta" intr-o dimineata
Poza este facuta de un fotograf profesionist si sunt eu in ea.
Poza mea semnifica ca banul Americii sa fie una cu mj regele meu.numele tot de la michael jackson vine.
Blue007eyes pentru ca am ochii albastrii si 007 stiti voi de unde e preluat imi place actiune