| Chocolate a întrebat:

Ce semnifica Poza si Numele tau de pe TPU? Sa vedembig grin

66 răspunsuri:
| BabyPink a răspuns:

@sadd în cap laughing

| Chocolate explică:

Numele---> Creaa.ataa_mika---> sunt creata si multi imi zic"creata aia mica"
Poza----> Amy Lee, solista trupei Evanescence

| Chocolate explică:

@ Sensei.BRO-----Andrei ...hai explica'le ca poate nu inteleg toti!laughing

| Mariella a răspuns:

Mariella e numele unei piese dragute, si pentru ca ma plictisisem sa ma semnez cu porecla, mi-am zis ca nu strica sa mai schimb un pic "atmosfera". Asa...si poza...sunt eu, intr-o stare de plictiseala acuta

| cotzobel a răspuns:

Cand eram mica parintii mei ma strigau "cotzobel", iar poza, florile mele preferate

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Nick`ul ''Fuckin Battlefield...viata mea e o lupta, o lupta cu mine.si cu restul lumii, iar fuckin- in sensul ca nu dramatizez totull. poza e cu mine`

| cucaracia a răspuns:

Numele Cucaracia = porecla mea la scoala, poza = eu si fata care imi place.winking

| Summer Memories a răspuns:

Pai numele- ma numesc alina dar mi se zice annie, si poza, e o poza de-a mea big grin

| Seline a răspuns:

Selina e numele meutongue iar poza e a mea happy

| Monique_3125 a răspuns:

Numele meu pe franceza-Monique(asa`mi zice profa de franceza) si avatarul-cele mai bune prietene(nu li se vad fata)...happy

| ILikeToKnow a răspuns:

Numele inseamna curiozitatea pe care o am de a descoperi cat mai multe lucruri si de a cunoaste persoane, iar poze...pai aia sunt eubig grin

| Raiden a răspuns:

Nume: Raiden era la japonezi zeul tunetului si al fulgerului.
Poza: Levi's - Levi Strauss.

| di@n@ a răspuns:

Cand eram mica mama imi spunea veverita, acum am crescut si sunt o broscuta...asa imi este porecla, dar, de fapt ma numesc Liliana. Aaa si ochiul nu este al meu, dar daca vreti poza cu mine este ok, am sa pun una.

| 31957319 a răspuns:

Imaginea nereusita sunt eu.
Sas imi este numele (dar pe multe site-uri apar cu nick-ul Einstein, asta fiind-u-mi porecla, de vreo 10 ani laughing)) )
Nu ca sunt destept, ci pentru simplu fapt caci gasesc solutii la probleme, in timp scurt, dar de durata.

| Sadd a răspuns:

Creata unde?

| larrii a răspuns:

big grin larrii-> prescurtarea de la Larisa si poza meabatting eyelashes

| buburuzaucigasa a răspuns:

Poza:sunt eu cu chitara pe marginea lacului de la bunci iar numele; la prima vedere poti spune ca sunt inofensiva ca o gaza dar in realitate aparentele insalawinking

| dragutza a răspuns:

Pai numele este felul in care ma simt, felul ca in care cred ca arat pentru mine nu stiu pentru altii, dar asta nu conteza! si poze e michael jackson! love struck love struckc love struck il ador, era super dragut, iar melodiile lui parca te faceau sa te gandesti la adevaratul lor sens...love struck i love Mj

| Alexxa10 a răspuns:

Numele: toata lumea imi zice ca sunt un pui de drac, iar poza: eu tongue

| ps1ch0 a răspuns:

Numele: totdeauna mi-am dorit sa fiu psiholog, prietenii imi spun psihopat laughing! Iar poza este facuta de mine in minunata insula Rodos. Ah din pacate nu am ajuns decat propriul meu psiholog si din fericire am ajuns fotografbig grin

| Rezzo a răspuns:

Numele este inventat, scos din "burta" intr-o dimineata
Poza este facuta de un fotograf profesionist si sunt eu in ea.

| SmoothCrimnalnr.1 a răspuns:

Poza mea semnifica ca banul Americii sa fie una cu mj regele meu.numele tot de la michael jackson vine.

Răspuns utilizator avertizat
| blue007eyes a răspuns:

Blue007eyes pentru ca am ochii albastrii si 007 stiti voi de unde e preluat imi place actiune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O porecla care m-a facut vedeta liceului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine-s sugestive si poza si numele, cred ca nu mai necesita explicatiuni big grin tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfarsitul tiraniei si al rasismului intre indivizi care fac parte din aceeasi specie straight face si nickul e dintr-un desen animat ce-mi placea miebatting eyelashes(un catel care avea un plan diabolic prin care a vrut sa killareasca un pisoi)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creaa.atzaa_mika laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele. noname. fara nume. asta e primul nick. l'am pus sa nu ma cun nimenilaughing apoi am avut Juliette(vine de la iulia numele meu.pentru ca nimeni nu ma striga iulia ci adina si unii julietta/erolling on the floor )
acum am din nou noname iar poza?
ANTI PSDbig grin nu doresc comunism:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alina imi spunea mama, ma numesc Rebeca, florile acelea ma reprezinta foarte bine pe mine, vii, vesele, vioaie, pure, ceva de copil, si un pic de rosu.

Întrebări similare