Acesti parinti nu au stiut sa isi educe si sa isi informeze copii, au cel putin 25% din vina.
O vina foarte mare fiindca trebuiau sa fie alaturi de copiii lor nu sa-i lase de izbeliste.aceste lucruri se intampla in general in familiile dezorganizate sau in care parintii sunt plecati in italia/spania etc, iar copiii raman singuri sau cu bunicii...adica tot singuri.stiu eu cazuri din acestea!
Buna, au si ei un rol foarte important pentru.ca conteaza si educatia care o primeste si informatia care o primeste de la parinte; insa nu e numai vina parintilor, pentru.ca accesulcare il au la diferite informatii, peste tot se vorbeste despre sex, anturajul are un mare impact si unii parintii desi au dat o educatie buna copiilor, ei nu au de unde sa stie ce fac copilul lor.
Naivitatea, curiozitatea ...nu au parintii toata vina pentru.ca ei nu pot sa tina copilul in lanturi, de exemplu stie ca e la scoala sicand colo poate fi in alta parte.
Un copil educat si cu cei 7 ani de acasa mai greu o va lua pe cai gresite deoarece trebuie sa dea ochii cu parintii care l-au educat. Altii care nu isi vad parintii ore intregi pentru ca sunt ocupati cu serviciul sau mai rau cu meciurile si telenovelele o iau usor pe alaturi pentru ca nu are cine sa le poarte de grija. Cei de bani gata sunt cei mai de plans. Parintii lor nu isi dau seama ca mai presus decat banii este grija si afectiunea parinteasca. Veniti parinti din Italia, Spania si unde mai sunteti si cresteti-va copiii!
99% din vina apartine parintilor, pentru ca nu le fac educatie sexuala copiilor si ii lasa sa afle din alte surse, nu stiu ce inseamna sa educi un copil, majoritatea parintilor cred ca daca ii imbraca si le dau sa manance e suficient, dar nu e asa, parinti uita ca si ei au fost copii si au avut curiozitati
Cea mai mare vina este a parintilor
in mare parte pleaca de la lipsa de comunicare, scanadaluri in casa, limbaj, iar psihologia copilui se blockeaza. cand realizeaza ca poate sa faca si el lucruri, face direct nebunii ![]()
peste 50% la varsta matura, subconstient, suntem parintii noistri ( sau mediul in care am crescut )
Neagracaceara întreabă: