Stai linistita.Nu te ajuta deloc popularitatea.
Dar daca intr-adevar vrei u sa fi mai cunoscuta trebuie sa raspunzi la mai multe intrebari si sa iti faci prieteni![]()
Succes! ![]()
@Silvia-Te inseli
Te cunosc toti pe acest site pentru ca raspunzi mereu
Faptul ca la nume ai un derivat de la Miley sigur te scoate in evidenta printre cele inca 40-50 de adolescente cu acelasi nume pe TPU. Bun inceput!
silvia, nu mai minti. Toata lumea te stie!
Sa raspunzi la cat mai multe intrebari... dar asta ti-e scopul? Sa devii cunoscuta?
Psihoyounger
Sa te implici si sa incerci sa-i ajuti pe toti, deci sa raspunzi la cat mai multe intrebari. Apoi... sa te bagi in vorba pe la categoria conversatii, acolo interactioneaza lumea, cred.
Oricum, nu te chiunui prea mult, ca ideea site-ului nu e sa devii popular!
Cu timpul, fata ta si felul tau de a raspunde vor fi familiare pentru ceilalti useri si asa vei fi de-a casei.
Incearca sa nu-ti schimbi poza si numele prea des, adica o data la 2 zile. Oamenii se obisnuiesc cu tine asa, apoi devin cam dezorientati si isi dau seama mai tarziu ca erai tot tu.
Inca ceva. Sper sa nu fie o chestie deplasata sau rautacioasa. Am fost terorizati pana acum cu intrebari despre Miley Cyrus. Cand ii vedem numele ne cam apuca bezmeticeala. Nu te supara, e alegerea ta ce nume iti pui, dar ca o sugestie, ar fi bine sa-ti schimbi numele. Sunt sigura ca poti gasi ceva care sa te reprezinte mai bine. Asta daca nu cumva te cheama Mileyz. Atunci n-as avea dreptate sa-ti cer asta.
@bizzare, si eu sunt curioasa! Sunt paie de plastic? Sau... nu stiu ce altceva ar putea fi!
@Psiholoaga, Mumoasa, chiar asa! Si eu cred ca Silvia e cunoscuta pe TPU. E doar modesta!
Sa pui intrebari cu miley cyrus
glm ![]()
cu ce te ajuta sa fii cunoscut pe site?
eu nu sunt cunoscuta si cred ca e mai bine asa
pa pa!
Scuza'ma ca te intreb dar curiozitatea e mult prea mare. Am intrat pe profilul tau de hi5 care vad ca e si privat... in fine. Intrebarea e : Ce ai in gura!?!?
http://photos1.hi5.com/0098/891/516/t88xoU891516-01.jpg
LoveMadScience întreabă: