| AmFostOdataEuOBaba a întrebat:

Ce vă face să vă enervați?

17 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Imbecilii care habar nu au pe ce lume traiesc si ma incurca. De exemplu aia care nu au niste notiuni elementare de mers pe strada, urcat si coborit in/dintr-un mijloc de transport in comun.

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru GabiDumitrescu):

Și cum ar trebui să urce/coboare? Sau să se „plimbe"?

| acerr a răspuns:

Oamenii care vorbesc aiurea, si cei care fabuleaza

| Vikaa a răspuns:

Certurile cu incultii, daca-l vad ca da in gropi si o tine pe teoria lui ma pufnesc dracii, sau persoanele care maltrateaza cateii si pisicutele strazii.

| SilentRain a răspuns:

Cartofii prăjiți fără ketchup

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Sa nu stea ca jitele in drum, sa nu se ingramadeasca pe trotuar cate 7 in paralel si sa mearga ca la inmormintare. La urcare astepti sa coboare deoparte, nu la 5 centimetri de mijlocul de transport. Si cel mai frumos respecti naibii marcajele de pe usi. De exemplu pe prima usa de la vatman/sofer scrie mare si lat COBORIRE si atit. Ei, unde crezi ca se ingramadesc majoritatea imbecililor care asteapta in statie?

| Tolby a răspuns:

Oamenii indeciși și ciudoșii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru anonim_4396):

Toți?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Unii mai des ca altii

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Rautatea oameniilor.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar nu ai mai intrebat asta, de 3 ori?

Răspuns utilizator avertizat
| OrdanKarris a răspuns (pentru Vikaa):

Valabil si la femei, daca ea o da tare in gropi, daca vorbeste mult, prost si mai e si ingamfata, o trimit la origini, INSTANT!

| Vikaa a răspuns (pentru OrdanKarris):

Am bagat in oala atat femei cat si barbati.

| Yee a răspuns:

Ultimul cips pringles.

De asemenea, pentru cei ce joaca LOL, orice campion range ce merge Top.

| beck2804 a răspuns:

Mă enervează extrem de mult persoanele care imi adresează prea multe întrebări și care caută greșeli in fiecare pas pe care îl fac. Nu înțeleg de ce unii se cred anchetatori de mici încât să ceara explicație la fiecare lucru pe care il faci.

Întrebări similare