| bianka_6461 a întrebat:

Chiar credeti ca va veni sf lumii in 2012? Eu una cam cred si ma sperie faptul ca as putea muri peste 2 anicrying mai ales dupa c am vazut si filmul tragic

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Bianca, filmele sunt filme. Uita-te si la back-stange-ul din spatele filmului aluia sa vezi ca nu e asa cum pare.Murim peste 2 ani, dam coltu`, ne canta un sobor de preoti si dusi suntem.Toti murim.Esti prea tanara ca sa iti dai seama ca oricat de mult ne-am dori nu putem trai vesnic.Crezi ca daca va veni sfarsitul lumii va scapa cineva?oh go on

| NuAmHabar a răspuns:

Eu nu cred.Asa se spunea si de anul 2000.Ca o sa fie sfrsitul lumii, si nu a fost nici un sfarsithee hee
Asa ca nu te ingrijorahee hee

| Andreea_1745 a răspuns:

Mie mi se pare o prostie.Nimeni nu stie cand e sfarsitul lumii.Nimeni nu s-a dus sa vorbeasca cu Dmnezeu sa il intrebe apoi sa vina inapoi pe pamant sa ne spuna si noua.Filmele sunt regizate.Intradevar filmul 2012 este superb, l-am vazut si eu dar nu are legatura cu realitatea, cum a spus si "DoarEu" asa s-a spus si de anul 2000 si nu am murit nu e asa? Nu iti fa griji. Daca va fi sfarsitul lumii vom muri cutoti si vom avea o alta viata, mai buna in alta parte!

| 80Cris a răspuns:

Nu, nu va fi sfarsitul lumii. Soarele mai are de trait muuuult si bine, miliarde de ani. Pe cand Soarele va inceta sa mai straluceasca omenirea de-atunci isi va fi gasit deja o alta planeta pe care sa traiasca!