| DianaIsHere123 a întrebat:

Clasa în care sunt eu este cea mai indisciplinată şi slabă la învăţătură din şcoală. Am nimerit într-un colectiv foarte aiurea.
Şi mă gândesc să mă mut ori în A, ori în C. Sunt şanse mai mari să mă mut în A, pentru că diferă doar 3 profe şi am câteva prietene bune acolo.
Mama spune că ar trebui să rămân aici, şi să fiu rece faţă de cei care nu-mi merită atenţia. Şi să-mi fac prieteni în alte clase.
Voi ce aţi face dacă aţi fi în locul meu? Chiar nu am idee ce ar fi mai bine.

4 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Muta-te! N-are rost sa stai daca nu ai cu cine te intelege.Si asta iti poate afecta si rezultatele la invatatura. Daca ii vezi pe ei ca nu invata,te pot face si pe tine sa nu mai inveti asa de bine ca altadata sau doi la mana, te pot face sa devii mai superficiala, gandindu-te :"Oricum, o sa am note mari fiindca am colegi slabi, asa ca de ce sa mai invat asa tare?!"si astfel poti cadea intr-o capcana.Muta-te,ca stii cum se zice, daca pui un mar bun intre 20 stricate si se strica si ala bun, din pacate! Bafta! happy

| lpavel a răspuns:

Poti sa te muti, parintii ar trebui sa vorbeasca cu directorul scolii si se rezolva DAR colegii te vor dispretui pentru asta, daca crezi ca merita atunci fa asa! Succes!

| Ibrahimovic a răspuns:

Eu zic sa te muti. Nu prea ai cum sa fii pe cont propriu intr-o clasa, asa ca, du-te acolo unde ai prieteni si unde ai lucruri in comun cu ceilalti! happy

| valentinp02 a răspuns:

Eu sunt in clasa 5 a iar clasa 5 b este indisciplinata.Pana acum 3 copi au venit in clasa mea si au devenit mai destepti.