anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca o sa aratam diferit peste 1000 de ani?

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Foarte diferit. Vom fi petrol.

| sabin89 a răspuns:

S-ar putea sa nu mai avem dinti. La ce sa-i folosim? cu trendul actual de a face alimentele si preparatele tot mai "soft". Tii on biscuit in gura si in cateva secunde se face apa, painea e ca vata, carnea de pui - musti in ea ca-n branza. Totul moale si fraged, nu mai trebuie sa mesteci nimic ca sunt gata mestecate. happy

| AFR81 a răspuns:

Da. Cu siguranta, atat infatisarea, cat si fizicul oamenilor va suferi mici modificari.

| Matthew1995 a răspuns:

Nu cred, ci sunt sigur de asta. Oamenii au evoluat pana acum, si vor evolua in continuare. Asta e un lucru sigur fara indoiala, dar poate nu in 1000 de ani, ci poate in vreo 100.000 de ani, asa e mai sigur, cu cat perioada este mai lunga, cu atat evolutia este mai evidenta, desigur ca noi nu vom fi acolo ca sa observam asta.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Matthew1995):

Credeam ca ultimul act evolutiv a fost schimbarea culorii pielii si de atunci nu s-a mai intamplat nimic atat de important.
Acum 1000 de ani aratam diferit fata de cum aratam in 2016? laughing
Nici acum 2000 de ani nu aratam altfel. Alta era doar moda. tongue

| RAY a răspuns (pentru Dorotheea21):

Nu exista ultimul act al evolutiei umane

Totul depinde de selectia sexuala, daca femeile vor alege barbati inalti, musculosi tip alfa in cateva generati de 200, 300 de ani vom evolua sa spun asa, daca ele selecteaza masculi beta din interes pentru banii atunci vom fi o planeta de femei care conduc planeta si de barbati papa lapte, totul depinde de selectia sexuala ea este determinanta in evolutia unei speci

| Dorotheea21 a răspuns (pentru RAY):

"Ultimul" important, care ne-a schimbat infatisarea. Celelalte sunt de sezon, mai grasi, apoi mai slabi, mai inalti, mai scunzi, etc.
Evolutia se masoara in numarul de generatii, nu in ani, iar umanitatea va arata peste 1000 de ani, la fel cum arata in urma cu 1000 de ani.

Ma enervezi cu totul depinde de selectia sexuala! happy
Normal ca o sa aleg pentru mine un barbat inalt daca eu am peste 1.80 si inhib din start, doar daca stau langa el orice "alfa" de sub 1.80 dar mai sunt si fete care au 1.70 sau 1.60 care pot sa isi aleaga barbati inalti. Nu ai vazut nicio fata de 1.60m, cu un partener de 1.90? big grin Te asigur ca sunt multe cupluri de felul acesta.
Evolutia inseamna adaptare la mediu si alimentatie, nu sex cu niste "alfa" de 2 m.

Si eu ce am afirmat?

Ca "sex".

| August99 a răspuns:

Logic ca da

| Felissa13Eden a răspuns:

Eu o sa am cateva riduri, probabilwinking

| anonim_4396 explică (pentru Felissa13Eden):

Eu n-o sa am
Sunt Iisus

| Cliar a răspuns:

Da o sa aratam diferit. In cel mai rau caz o sa aratam storciti/zdrobiti de meteoriti laughing

| TheGirlInBlack a răspuns:

Da, sunt sigura de asta, oamenii vor evolua atat la infatisare, cat si la comportament si la mentalitate in urmatorii 1000 de ani.