| T0T a întrebat:

Credeti ca putem aplica urmatorul citat si in cazul femeilor?

"Rau cu rau, dar mai rau fara rau..."

Răspuns Câştigător
| WineGuy a răspuns:

Nu e acelasi principiu ca in "No woman, no cry?"
Daca ar fi sa o iau mot-a-mot, nu, nu cred ca femeile sunt ceva rau. Daca e sa merg dincolo de sesnul propriu, da, cred ca mai bine cu decat fara.

In schimb, sustin ca putem aplica in cazul femeilor zicala "fiecare doarme dupa cum isi asterne". Cum tratezi persoana de langa tine, asa o aiwinking

| T0T explică (pentru WineGuy):

Nu sunt de acord. Depinde si cum te comporti cu ea dar mai mult depinde de caracterul acesteia, si modul in care tine la tine.

7 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Zilele trecute m-am intalnit cu o cunostinta careia ii murise sotia cu ceva timp in urma. In timpul vietii ei, el era destul de sever cu ea, era egoist si pretentios si ai fi zis ca va fi impacat ca a scapat de ea. A spus exact acest lucru "ii rau cu rau, dar e mai rau fara rau". Cica, daca ar mai trai, sigur ar face el orice pentru ea (cuvintele lui: as scoate-o si din rahat, as spala-o, as ingriji-o numai sa mai fie cu mine).

| T0T explică (pentru anad):

Stai linistit. Eu stiu cum sa ma comport cu o femeie. Dar am mai multe perceptii legate de femei. Si putine sunt pozitive.

| Anonima0000000000 a răspuns (pentru T0T):

Chiar stie!laughing))

| Dariusuu a răspuns:

Decât să caut răul mai bine mă chinui să găsesc binele.

| Mayar a răspuns:

Personal, nu. Depinde de persoana. Dar viitorul ti-l faci tu, nu esti subjugat nimanui si nici nu ar trebui sa faci asta vreodata. Cu creier si alte cele, reusesti sa sari peste ''aceasta forta mai puternica decat destinul nostru"

| Anonima0000000000 a răspuns:

Nane si George Hora- noi 2 nu?