| LisaJulie a întrebat:

Credeți că Tiktok va fi interzis în România cum se vorbește sa fie interzis în alte țări?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu.
Nu avem conducatori cu asemenea cojones.

| angel6lust a răspuns:

Eu sper că da.

| LisaJulie explică (pentru angel6lust):

De ce?

| angel6lust a răspuns (pentru LisaJulie):

Pentru că Tik-Tok poate manipula omul în ultimul hal, precum și în cazul alegerilor din noiembrie. Mai **** și capacitatea de atenție a oamenilor.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru angel6lust):

Stai linistita ca nu tiktok-ul e problema. Oamenii sunt problema. Chiar daca nu era tiktok, sigur rezultatele erau asemanatoare si pe alte platforme. Putea la fel de bine sa fie si instagramul, ca e similar cu tiktok-ul.

Tiktok-ul a prins mai mult, pentru ca e simplu de folosit, se pot face bani din el, si este la moda. Daca nu exista, aceeasi oameni, la fel de prosti, puteau fi manipulati si pe Facebook/IG.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu stiu. Insa nu cred ca ar fi o solutie. Chiar daca interzici tiktok-ul, oamenii care umblau pe el, tot vor ramane, si vor fi influentati pe alte platforme legale. Dupa premisa asta ar trebui interzisi oamenii respectivi laughing, nu platformele. Retelele de socializare si internetul sunt doar unelte prin care noi oamenii interactionam unii cu altii. Chestiile nasoale din ele nu au venit direct preinstalate odata cu platforma. Tot oamenii care utilizeaza platformele respective, le-au corupt.

| 1onurReal1 a răspuns:

O să lase 80% din proxeneți! foame! Nu vor mai avea cum să justifice la ANAF, banii, care le vin din Germenia! Tu crezi că alea săn "donații"! Te rog eu frumos nu-mi zi că ești atât de credul!, alea nu-s donații boss! Ăia îs banii din murdari!, ca o formă "justificată din donațiile la fanii"! crezi că ăștia vor putea da vreodată explicații? La sumele alea? Nu! Donațiile lor nu-s de la fanii! Sânt de la, oamenii ce ei, iau obligat!, iau pus în situația de a nu avea de ales decât să producă pentru ei banii! la orice ora și zi! Când vor ei!, de asta la mulți le este frică rău de tot să nu se închidă aplicația aia! Fiincă acolo se fac tranzacți ușoare ce nu-ți trebuie semnătura la absolut nimic! Și nu-s doar ei! Mai sânt și categoria de, cerșetorii! cei manipulează pe uni creduli!, cu fel și fel de metode, ces cazuri de trimitere la psihiatrie! își dau cratițe în cap, își dau foc la haine pe ei, se aruncă din copaci, de la înălțime serioase! Pentru? Niște rahaturi de donații! Dacă aplicația asta se blochează la noi, singurii care vor fi, revolatați vor fi proxeneți, prostituatele, l cu acid în buze și plastic în tote părțile! ăia care își arată "mușchi" (injectați cu steroizi) pe stomacul gol pe live să-le doneze lumea banii de mâncare!, ăștia care au fugit toată viața lor de muncă și aleg să se și dezbrace în ziua plină, numai să-le doneze cineva ceva! Ăștia vor fi singuri revolatați de la noi din țară dacă aplicația aia să dea Dumnezeul să dispară, să șteargă, tiktok, de la noi din țară,

| 1onurReal1 a răspuns:

La noi de când a apărut aplicația asta, nu a făcut decât enorm de mult rău, toți care trebuia să pună mâna la muncă! Reală Adevârat, au ajuns să obțină banii din doar! Manipulare! se plângă că ei o duc "rău" că au "probleme" dar ei stau în casă părinților lor! și nu vor să meargă la muncă niciun unul singur dintre ei, ce educație!? Predă tiktok ăsta? Cei învață pe copii, minori Adolescenți, pe tinerii ce au vârste extrem de fragile! Cu cei îndrumă înspre binele lor aplicația aia nenorocită! Cu ce? Cu absolut nimic! acolo sânt toți soiul de puturoși, manipulatori care au feintat și încă fentează munca reală și Adevărată toată viata lor iar ăștia ajung vedete! pe platforma aia, influențănd pe toți urmăritori lor la același prosti! Ăsta este tiktok peste tot! Nu numai la noi!

| 1onurReal1 a răspuns:

Si la momentul actual, este la fel situația cu tiktokul ăsta, nu este absolut nimic educativ! Acolo!