anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in Al Trei-lea Razboi Mondial? Eu unu nu cred :-p Si daca credeti dc si daca nu credeti iaras dc?

4 răspunsuri:
| INSOLINYO a răspuns:

Oamenii sunt inteligenti, de aceea nu va fi al III lea Razboi Mondial. Daca va fi, se pare ca rasa umane e mai prejos decat un caine.

| SweetDreamss a răspuns:

Eu uina cre ca daca ar incepe un al3lea razboi mondial s-ar termina foarte rapid.In primul rand vor fi cam aceleasi puterin ca in al2lea. poate Cu rusia si USA in frunte.la cate bombe nucleare si masnari de tot felul...
Am citit prin rng parcalaughing (tampit ziar-dar eram la metrou si nu aveam cf) laughing ca cica pe a prezis nostradamus si nu stiu ce baba din rusia care a murit ca pe 2 nov 2010 va incepe al3lea razb mond... si uite ca suntem in 10 si nimic... a si ca va dura cam pana prin 2011.
Mda aberatii

byebye

| Aditi a răspuns:

Am aflat si eu acu 2 saptamani si la atunci vai ce m-am ma speriat am vazut si o stire cu nu stiu ce avioane cu bombe nu stiu cine pune la cale un atentat terorist da parca mi-a trecut.Deja mi-am avertizat colegii clar si raspicat da nu mo crezut las co sa vada ei maine.

| LostSmoke a răspuns:

In contextul politicii globale al 3-lea Razboi Mondial poate izbucni in orice moment. Deocamdata pericolul vine din orientul mijlociu si Rusia. Un eventual Razboi chimico-nuclear sau atomic se va solda cu distrugerea ecosistemului terestru si posibil disparitia rasei umane de pe Tera. Insa atat timp cat exista frica va fi si pace.

Întrebări similare