| Ada11 a întrebat:

Credeti in horoscop?! Daca da, vi s-a intamplat intotdeauna ce scria acolo? Eu cred in cel al Uraniei, ea intotdeauna mi-a zis "adevarul". Voi ce ziceti?!

Răspuns Câştigător
| Crisis a răspuns:

Horoscopul gen Neti sau alte prostii care sunt difuzate nici 5 minute la stirile de dimineata ma dezgusta. Nu, nu cred in horoscopul de genul asta.
Studiez astrologia de aproape un an si am invatat foarte multe. Totul depinde de la persoana la persoana, de la astrograma la astrograma, nu poti sa zici de exemplu la zodia sagetator ceva si sa se intample la toti oamenii din acea zodie.
Totul e personalizat.
A, si cum ai zis si tu, si eu ma uit la Urania si chiar zice bine ce zice.
Numai bine.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sunt minciuni adevarate.

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Horoscopul este doar o lista de previziuni care spun 99.9% minciuni. sa crezi sau sa nu crezi asta este intrebarea. de obicei multe dintre noutatile de acolo nu se intampla nici daca astepti o suta de ani. nu poti ghici soarta unui om, nu poti sa intri in firul destinului si cu atat mai putin nu poti da niciodata date concrete, informatii certe. poate ca zodia in care esti te caracterizeaza intr-un fel anume, insa tu nu ai nici cea mai mica legatura cu acel lucru, sau esti total diferit de asa-zisa ta "personalitate". adevaratul raspuns la intrebarea care iti vine automat in minte este sa crezi daca lucrurile sunt pozitive si sa nu crezi deloc daca sunt negative. tongue

| mistakeofyourlife a răspuns:

Nu nu cred in horoscop pentru ca nu vreau sa ma las influentata de niste vorbe spuse de altcineva, care se dovedesc mai tarziu a fi complet neadevarate. Gandeste-te un pic: nu ai cum sa stii personalitatea fiecarui om, pentru ca poate ca de exemplu "entuziasmul" este caracteristic zodiei mele, dar eu nu sunt deloc asa. Nu cred ca are vreo legatura cu viata reala. Pentru mine este mai mult o fictiune. Si eu citesc horoscopul, dar nu am dat niciodata crezare a ceea ce imi prezicea o foaie de hartie. Daca m-as lasa condusa de superstitii de genul :"Maine te vei certa cu cel mai bun prieten al tau din cauza banilor. Devii din ce in ce mai egoist pe zi ce trece. " Mi s-ar parea absurd ca ziua urmatoare sa stau cu inima cat un purice incercand sa impart bani la cat mai multe persoane. laughing Doar o parere personala. Poti sa nu o iei in seama. happy

| ellalove a răspuns:

Acvaria mereu mi-a spus adevaru jur:X