Eu nu.
adica am avut odata un prieten asa zis adevarat care ma tradat intr-un fel sau altul.si sincer un ziua de azi nu cred ca mai trebuie sa ai incredere in ceva... tuh?
Greu de spus.Cineva spunea asa :"cand iti faci un prirten nou, nu-l uita pe cel vechi".
Cu siguranta prietenia exista, la fel si cea adevarata.
Cea din urma exista pe o anumita perioada, pana apare ceva / cineva. De asemenea cred ca odata disparuta, mai poate reaparea.
Nu cred, lumea e perversa si chiar daca iti cade f bine tot pe la spate teapa iti trage
"Nu cred că există prieteni, ci doar momente de prietenie", zicea Stefan Iordache. Prietenia este relativa, intotdeauna depinde de ceva: de un context care leaga persoanele (scoala, job-ul actual), de ceea ce le oferi altora, moral sau material. Cand nu mai esti cu prietenul/prietena pe aceeasi lungime de unda - spiritual, profesional, material, etc. - deseori se instaleaza raceala si se destrama incet-incet si "prietenia".
Numai parintii te pot iubi neconditionat. In rest, nu te poti baza complet pe altcineva. Fiecare se gandeste in primul rand la sine si aproape nimeni nu se bucura din toata inima de binele, succesul sau prosperitatea altuia daca el, la randu-i, este mai prejos sau sufera de lipsuri.
In viata, e bine sa fii amabil si diplomat cu toata lumea, dar sa pastrezi mereu acea rezerva care te fereste de dezamagiri si suferinta. Oamenii au insusiri atat bune, cat si rele. Oricand poate interveni dezamagirea, dar poti petrece alaturi de ei si momente bune. Important e sa nu-ti creezi asteptari foarte mari de la ceilalti. Majoritatea oamenilor vor pune pe primul loc persoana iubita si propria familie, in detrimentul prieteniei. Asa ca familia ramane si prietena ta numarul 1.