| Face2face a întrebat:

Cum a fost clasa a9a pentru voi? Ce nebunii ati facut prin a9a?

Răspuns Câştigător
| Spufff :x a răspuns:

Pflaughing. cand imi aduc aminte prima zi de scoala a fost naspa. pe parcurs numai prostii am facut laughing).love struck mai ales ca am in clasa un "nebun" laughing) love struck. Tin minte in a2a saptamana de scoala :-s. am intrat frumos in clasa. si cand sa ma pun in banca a intrat mai intai colega mea [ e grasuta] blushing. si s`a asezat intai pe scaunul meu. si a cazut straight face mi l-a rupt angry. apoi intr-o ora am dat foc la cosul de gunoi whistling. am pocit`o pe profa de kimie sa`si rupa gatul si in timpul unei lucrari a cazut de pe scaun cu fundul` in cosu de gunoi day dreaming [atuncia a fost bestial] love struck. sa`u urinat astia pe buretele care stergem noi tabla time out au pus profii mana pe el I don't want to see.mergeam la cancelarie 2 elevi si intrebam profii " ne invoiti va rugam frumos?".-acestia credeau ca doar pe cei 2 elevi. si plecam toata clasa laughing). la romana e o debandare X_x. mi`e mila de profstraight face creta si foi ce`si ia in cap I don't want to see.aolo laughing). abia astept clasa a10a laughing)

1 răspuns:
| OanaG a răspuns:

Faina, insa nu prea am facut multe "nebunii", a fost distractiv!

Întrebări similare