anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum arata un barbat adevarat?
eu cre'ca e un om integru, cu tinte bine stabilite'n viata, cu principii sanatoase, care nu se uita la toate fetele, c'are preferinte (s'aiba p***a nu'i o preferinta).
cre'ca poti fi barbat si la 18 ani, cand altii au prietene de 12 ani, tu sa te gandesti la afaceri si la cum s'ajungi s'ai casa ta.
daca n'ai peste 20 de ani, nu raspunde la'ntrebarea asta, sa raspunzi la'ntrebarea asta fara experienta'n viata e ca si cum te'ai crede mafiot italian fara cadavre'n portbagaj.
https://www.youtube.com/watch?v=iVe1eovL_Oc

6 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Esti barbat adevarat cand iti permiti o tastatura adevarata. Te astepti sa te iau in serios? rolling on the floor

anonim_4396
| Anonim explică (pentru anonim_4396):

N'am zis ca eu's barbat adevarat, eu's doar un baietzas, da' ba omule, ai dreptate cu tasta, e ieftina, da' nu's pe calculatoru' meu si si daca eram tot asa scriam si pentru ca e laptop si sa sa am propriul scris sa ma diferentiez de altii

anonim_4396
| Anonim explică (pentru anonim_4396):

In orice caz, coincidenta face ca tipul din poza mea de profil sa fie chiar un barbat adevarat care merita tot respectul.
Fanii serialului Breaking Bad / Better Call Saul stiu de ce.

| raluk27 a răspuns:

"Sa te gândești la afaceri la 18 ani"...:?
Hmm... Eventual poti sa vinzi telefoane la Obor.
La capitolul scris propriu, intra si scrierea cu litera mica dupa punct si folosirea apostrofului in loc de cratima?

| Drimmero a răspuns:

Un barbat este acela care isi ia viata in propriile maini, doar atunci. Atunci cand este constient de ceea ce face si evita problemele si il duce capul. Restul vin de la sine!

| RAY a răspuns:

Ce imi place mie la romanii este ca voi dragi mei stiti toate, cred ca nici dumnezeu nu stie cat stiti voi dar nu puneti nimic in aplicare, toti stiti numa teorii, filozofi stupide, fiecare e cum vrea sa fie, ce imi pasa mie ce inseamna barbat pentru tine, e viata mea fac ce vreau cu ia

Întrebări similare