| Barajag a întrebat:

Cum ati reactiona, daca pe strada mai multe persoane se indreapta catre voi si va confunda cu o vedeta, in plus va ofera si flori?big grin

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Tinand cont ca imi place daca cineva imi face si cel mai mic compliment as fi cea mai fericita fiinta de pe Terra laughing pacat ca nu ar tine prea mult fericirea, pentru ca s-ar prinde oamenii ca nu sunt eu vedeta laughing)

9 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Unde-i camera ascunsa :-s?

| Firefly a răspuns:

Probabil m-as gandi ca isi bate joc de mine si as intreba respectiva persoana unde sunt camerele ascunselaughing

| Ana a răspuns:

"Nu va inghesuiti, am destule autografe pentru toti!" happy

| Dan a răspuns:

Ursulika din Suedia, ce mai faci?, da sigur as fi fericit sa fiu primit de oameni.Pa!

| OanaG a răspuns:

As accepta cu mare drag florile, le-as da autografe, as face poze, ca o adevarata vedetahee hee

Si maicamea a fost confundata [nu cu o vedeta] ci cu o doctorita, fugea unu dupa ea si striga "D-na doctor stati stati"

Ti s-a intamplat pana acum asa ceva?batting eyelashes

| cretzufinish a răspuns:

I-as multumi si as da si autograf in numele vedetei ce o reprezint laughing Ca doar nu sunt de multe ori asa privilegiata. big grin

Răspuns utilizator avertizat
| AnaMaria42312 a răspuns:

Eu i'as intreba daca nu cumva gresesc si ma uit inainte prin jurul meu poate nu e vreo vedeta ascunsa laughing primul lucru la care m-as gandi : "astia fac glume pe seama mea" rolling on the floor

| mysterious1 a răspuns:

thinking idea
nu va inghesuiti dau autografe la toti...si mersi pentru flori

Întrebări similare