.  Asta mi se intampla doar in ROmania, in Italia nu am avut probleme cu fetele, poate pentru simplu fapt ca " comportamentul meu s-a schimbat foarte mult, cine stie.  Dar ma uitam si la baiatul de 19 ani care acum cateva luni a ucis 5 baieti si 2 fete pentru simplul fapt ca a ajuns la 19 ani virgin si nici o fata nu s-a aratat interesata de el, dar a fost luat de prost si de fete si de baieti.
.  Asta mi se intampla doar in ROmania, in Italia nu am avut probleme cu fetele, poate pentru simplu fapt ca " comportamentul meu s-a schimbat foarte mult, cine stie.  Dar ma uitam si la baiatul de 19 ani care acum cateva luni a ucis 5 baieti si 2 fete pentru simplul fapt ca a ajuns la 19 ani virgin si nici o fata nu s-a aratat interesata de el, dar a fost luat de prost si de fete si de baieti. Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

E vina lui, "dragostea cu forța nu se poate".
Dacă te refuză toate persoanele de sex feminin din oraș ai o problemă (pe lângă că ești urât), de fapt, ai mai multe și e posibil să "țintești și prea sus". 
Am văzut de multe ori băieți care se dau la fete care "nu's de nasul lor" și nu pricep de ce fac asta. E clar că o să fie refuzați. Problema cu atracția asta e că nimeni nu se uită la el, iar mai apoi să se uite la o fată, toți o caută pe cea care arată cel mai bine. Devii misogin după foarte multe refuzuri, formându-ți o părere proastă despre fete.
P.S: Vorbeam în general, nu mă refeream la tine.