Ca s-a suparat e problema lui,tu ai procedat bine!
Nimic nu te obliga sa suporti in apropierea ta o persona care te indispune total,doar la simpla aparitie!
De sute de ori e mai bun un adevar spus in fata, decat o lunga minciuna sau un compromis, macar de-ar functiona asa toata lumea!
Bine ai facut, inceteaza sa te mai simti vinovata, daca cumva ti se intampla asa ceva!
Nu e nimic de condamnat, probabil daca ii spuneai cu frumosul tot nu intelegea. Cel mai bine e sa spui adevarul, chiar daca e dureros pentru ceilalti
Unii ar spune ca astfel de persoane care iti transmit negativism si iti iau parca buna dispozitie cand apar, sunt vampiri energetici. Voluntari, involuntari, e mai putin important, ma indoiesc ca sunt voluntari prea multi dintre ei. In esenta sunt niste persoane rele sau macar nesuferite si la drept vorbind e dreptul tau sa incerci sa le indepartezi pentru a-ti proteja psihicul si starea de bine. N-ai facut nimic gresit.
O sa incep cu un exemplu, la inceputul clasei a12-a aveam o noua colega. Dupa primele 2 saptamani de scoala (saptamani in care a fost insuportabila prin incercarile ei de a atrage atentia), in momentul in care a incercat sa-mi vorbeasca i-am spus scurt, direct si la obiect "Nu te suport!"
, s-a suparat, cu siguranta s-a simtit prost, stiu ca am fost destul de rautacioasa dar cu toate astea n-am avut vreo parere de rau pentru ce am spus, am spus ce gandeam.Probabil ca gestul nu e tocmai frumos dar cand intalnesti persoane pe care pur si simlu nu le suporti sau care nu iti fac bine, consider ca e mai bine sa spui...![]()
Eu personal nu consider ca a fi direct e o greseala, te scuteste de niste timp pierdut si nervi conumati.![]()
Take care!(^_^)
Si ce daca s-a suparat? Sa fie sanatoasa, e dreptul tau sa iti alegi oamenii carora vrei sa le daruiesti parte din viata ta (timp).
Absolut deloc.
E mai bine să-i spui unui om în față că-i idiot, și să aibăceva dubii în legătură cuasta, decât s-ai demonstreze viața mai târziu că așa e.
Mai bine i se spune ceva decât să afle din propriile experiențe și să deducă singur asta.
Neagracaceara întreabă: