Adica daca luam COVID-ul? Vedeam ca aproximativ intr-o saptamana majoritatea se curata.
Acum serios, probabil ca as sta foarte mult timp in natura. Sa aud pasarile si greierii. Cum e in gradina mea. Nu am bani sa vizitez marile orase ale lumii. M-as multumi cu natura in care o sa ma reintorc pe vecie dupa saptamana aia.
In mod sigur nu m-as mai duce la servici si poate as cere iertare de la toata lumea sa ma ierte daca am gresit cu ceva sunt om deci pot gresi si le-as spune ca doresc sa fie fericiti.
Pentru ca mai devreme sau mai târziu tot acolo ajungi, sa trăiești e o șansă unica
Înainte sa plec a-și da câteva telefoane, Vreau sa se simta mizerabil câteva persoane
După îmi fac o cafea, ascult muzica și o aștept cu drag pe cucoana moarte
Sigur e mort de beat, fmm de dobitoci din cauza lor mor și oamenii nevinovați
Abia se misca.
Si nu e doar mort de beat, se vede pe el ca a si prizat ceva.
Cred ca in ultimele ore ramase as lua pe cineva cu mine, astfel moartea mea ar avea mai multa semnificatie.
Exact la fel ca si pana acum. Cam asa se intampla de fapt, nu sti cat duci si ar trebui sa iti pese mai mult de unele lucruri.
Mi-aș da demisia și aș face un video de dezvoltare personală "cum sa traiesi fara sa mai muncesti o zi in viata ta".
Cum mine? Vrei sa experminetezi iadul inainte sa ajungi în el
Dacă în viziunea colectivă iadul este ceva urât nu înseamnă neapărat că e așa, mai ales când de fapt e doar la suprafață nu și în interior, joac-o p-asta!
Definiția din dex te cam contrazice, iadul este un basm urt el nu exista 'dar totus are puterea de a manipula gânderea umana'(nu a tuturor, doar unii)
Ție nu ți-e frica de Baubau?
Hmmm greu de răspuns pentru că este foarte puțin timp rămas puteai sa spui măcar 1 an atunci spuneam tot dar așa nu știu ce să spun ) îți dai seama că nimeni nu se gândește la așa ceva
Si eu aș face același lucru oare mai găsești tovarăși în ziua de azi?
Gresit. Voiai sa dai de fapt link la asta - https://www.youtube.com/watch?v=7pxDT6XQxmg
Nu, mi-e frică de lucrurile care sunt într-un anumit fel nu de cele care par într-un anumit fel sau vreau să pară, mai joac-o și p-asta!
))) hahahahahah
Nici eu nu am mai avut la ce ai scris tu.
OzVrajitorul întreabă:
Happyjump întreabă: