Ohohohooooo!![]()
1.Sa nu ma imbolnavesc niciodata![]()
2.Sa fiu intotdeauna fericita
3.Eu si persoanele pe care le cunosc sa fim nemuritori![]()
4.Sa nu mai existe banii, orice am vrea sa fie "cumparat" cu pupici pe obraz![]()
5.Sa fie parcui de distractii la fiecare 3 kilometrii
6.Sa putem zbura
7.Sa fim toti egali, sa nu mai existe rautate si invidie
8.Sa imi creasca parul mai repede ptc m`am tuns si acum imi e dor de parul lung ca sa imi pot face parul cu bigudiuri![]()
9.Sa nu mai existe omizi si insectele de care imi e frica mie![]()
10.Sa imi indeplineasca in continuare cate o dorinta pe saptamana
Eu stiam ca pestisorul indeplineste 3 dorinte, nu 10!
Pai... o sa i le zic lui daca il prind, pana atunci mai astept!
O singura dorinta sa am, copilul langa mine(fetita din Elvetia). http://clubulprietenilor.wordpress.com/
1.sanatate; 2. optimism maxim 3. pozitivitate in gandire; apoi l-as da mai departe sa mai ajute si pe altii
Prima dorinta ar fi sa imi indeplineasca toate dorintele
Mi-ai amintit bancurile cu porcusorul agresiv si zana
Si eu stiam ca pestisorul de aur indeplineste doar trei dorinte si in plus ma plictisesc sa ii cer 10. Asadar iata-le pe cele trei ale mele:
1. sa ma vindece de pescuit.
2. sa nu indeplineasca niciuna din dorintele voastre.
3. sa imi indeplineasca inca trei dorinte.
1 sanatate 2. noroc 3. fericire 4. puterea financiara de a-mi fi atat de ok incat sa ii pot ajuta si pe altii care au nevoie 5.de a avea oameni in jurul meu ce sunt bine intentionati (prieteni adevarati) 6. aptitudinea de a privi in viitor pentru a-mi vedea predecesorii familiei mele
7. de asemenea puterea de a vedea in viitor (ex: cum va arata lumea in 2500) 8.as vrea sa pot zbura 9. sa am macar pentru o zi vocea Leonei Lewis si sa sustin un concert extraordinar :p 10. ce sa mai? as vrea sa raman la varsta pe care o am - sa fiu nemuritoare; sa am timp sa realizez tot ce imi doresc de la viata
Imi doresc multa sanatate un serviciu bun simi mai doresc sa imi mai indeplineasca toate alte 1000000000000000000000000 de dorinte
Asta-i balena de aur. Stie toata lumea ca pestisorul indeplineste numai 3 dorinte.
N-am incredere in pestisorul asta cu 10 dorinte. Imi suna ca un fel de Caritas.
@stardust nu prea pot e porcos... o pune pe zana la primele doua dorinte sa isi taie cate o mana si la a 3-a ii cere sa ii faca...scuze
Mi-as dori sa zbor, sa plec de langa rautatea asta de oameni si sa ajung in paradis:X...restul cu sanatate, fericire, noroc, imi place cum a ganditMadhouse-...baaaa
:Xmerita fundita...
By a red angel with no wings
Eu mi-as pune o singura dorinta.
dupa moarte sa ajung in Cer ![]()
iar celelalte le'as da si altora ![]()
desigur.cineva care chiar ar avea nevoie de ele
1.Sa am numai note de 10 \:d/
2.Sa fiu la locul potrivit in momentul potrivit ![]()
3.Sa vizitez Miami ![]()
4.Sa scriu un volum de poezii de dragoste ![]()
5.Sa vorbesc cu "cineva" si pe mess
![]()
6.Sa pot cumpara intotdeauna ceea ce-mi doresc
7.Sa arat bine intotdeauna ![]()
8.Sa mai am inspiratie si pentru ultimele 2 dorinte
dar nu mai am
... le donez altcuiva
madtiger întreabă: