| Meli2314 a întrebat:

Daca am diriginte, si nu ii iau nimic de inceput de an scolar, credeti ca ma va considera lipsita de respect?

6 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Prin diriginte, inteleg ca e vorba de un barbat. Ce ai putea sa-i iei unui profesor, totusi? Cred ca el insusi nu se va astepta sa primeasca ceva de la voi. Cu siguranta nu te va considera lipsita de respect. Daca e vorba de o femeie, atunci in ingramadeala aia de inceput de an, cand toti se vor duce sa ii dea florile, iti garantez eu ca, cu siguranta nu va observa ca unul sau doi elevi nu i-au cumparat nimic.

| Matthew1995 a răspuns:

Nu, nu se considera lipsa de respect, mai ales ca inca nu il cunosti. Respectul se castiga, indiferent daca este o persoana in varsta sau o persoana mai tanara decat tine. Asta este parerea mea, dar in orice caz, daca nu ii duci un buchet de flori, nu se considera lipsa de respect, mai ales ca eu cred ca nu o sa fi singura care face asta. Bafta!

| Sociopat a răspuns:

Nu.

| MistretulPufos a răspuns:

Nah, eu nu iau niciodata

| ABCD122 a răspuns:

Si eu am tot diriginte si nu-i duc nimic. La urma urmei e bărbat.

| Printesa10TM a răspuns:

Nu, draga, nu vei fi singura. In plus eu nu duc nimic, nu stiu ce o sa am. Nu cunosc pe nimeni! Am emotii! Si ideea ta sa iti iei salopeta la bal, e foarte buna. O prietena de-a mea isi ia blugi si tenisi. Asa a vrut sa mearga si la o nunta! Nu te va considera lipsita de respect. Nu se va astepta la flori sau ceva.