Pe cel sarac dar care sa ma iubeasca. Dragostea pentru cei care stiu cu adevarat ce este, nu poate fi inlocuita cu nimic material, si pot spune asta din propria experienta.
Cu toate ca majoritatea veti spune "da.dar dragostea trece prin stomac, si se stinge atunci cand nu sunt bani, care sa o intretina"..gresit, cel putin dpmdv. Eu asa gandesc si asa simt. daca iubesti persoana respectiva poti trece peste orice. Atata timp cat ai doua maini doua piicioare un cap de umeri si ceva minte te poti descurca.
probabil cei acre au avut parte de lucruri materiale si mai putina dragoste aleg prima varianta, iar cei acre au avut parte de muulta drsgoate dar lucruri materiale mai putine aleg o alta varianta. ( parerea mea, si as vrea sa nu ma criticati pentru asta )
Nu l-as alege pe cel bogat si fustangiu pentru ca prefer iubirea in locul banilor, si prefer sa fiu fericita cu putin, decat sa am totul si in acelasi timp nimic.
Iar cea de a treia varianta..pentru ca nu imi place imprevizibilul. poate. nu stiu.
Răspunsu tău ar merita mai mult de o fundiţă dar asta e tot ce pot face :*!
Multumesc
tu ce ai alege?
Tot acelaşi
Presupun ca daca as fi fata as zice ca toti trebuie incercati.Din punctu meu de vedere un baiat trebuie sa le aiba pe toate si chiar asa este.Trebuie sa aiba si suflet mare, sa fie si bogat si fustangiu si normal cand trebuie.Chiar si sarac.Cei mai bogati oameni din lume au fost saraci si traumatizati in copilarie si asta le-a trezit dorinta sa se imbogateasca si sa se ridice peste toti.
9PM întreabă: