As elimina specia homos sapiens de pe fata pamantului apoi mas sinucide din respect fata de natura
Pai cum te-a ''atins'', te-a lovit? Ai fost la politie? Ai avut noroc ca puteau sa te si violeze!
Mie imi place asa, mai putina lumea. ( M-as face si mai cunoscut asa )
Mie, hm.
O parte din mine urăşte unii oameni. Pur şi simplu, îmi vine să le dau foc, îmi simt sufletul cum mi-o ia razna. Dar sunt şi acei oameni care mă fac să zâmbesc şi să-i apreciez. Şi mno...
Mda. Dar eu unul nu stiu daca e asa. Poate asa a trebuit sa ma nasc in generatia asta pentru a putea face vreo schimbare ceva... Dar nu prea cred
Sa se transforme teroristii si oamenii rai in oamenii descurcareti si buni.
Cred ca aș înlătura toate bolile ce există pe Pamint. Din cauza lor foarte multe persoane suferă, și ar fi singurul lucru care aș dori să îl schimb în această lume.Tu?
Mersi ca te-ai gandit si la parerea mea
Eu unul nu stiu sigur ce as schimba. Doar Dumnezeu a lasat lumea asa cu un motiv.
Dar daca ar fi dupa mine, as schimba banii. Nu as vrea sa existe bani. Ma intreb oare ce s-ar intampla?
Sa nu se mai puna pret pe partea materiala, in schimb sa se puna pe cea morala.
Nu inteligentă! Necesară şi practică! Sper ca pe viitor să fie aşa!
Un singur lucru? cand sunt atatea care ar trebui schimbate...
As desfiinta boala, de orice fel.
Pai stiu ca sunt multe... Am zis sa ma rezum doar la ceva...
Dar tu ce ai mai schimba?
Uff, o gramada.
As schimba cateva legi (fizice, ca celelalte ar disparea devenind inutile), as schimba clima pe ici colo, as face ziua ceva mai lunga... asa, pentru inceput!
Sa nu existe teama in lumea asta numai iubire. Iubirea nu naste invidie, ura si razboi.
Astfel ai provoca suprapolularea pamantului si instituirea legii martiale menite sa controleze natalitatea si resursele pamantului. Daca acum lucrurile stau prost sa vezi distractie cand nu vei mai putea sa faci cati copii vrei si hrana sa-ti fie rationalizata, ca pe timpul lui raposatu'. In scurt timp lucrurile astea vor duce la razboi mondial, fiecare superputere dorind sa-si atribuie cat mai multe zone propice pentru cultivarea hranei. Genocid, abuz de putere, diparitia libertatilor/drepturilor umane, activarea instinctelor de supravietuire in fiecare individ. Dar macar nu ne vom mai imbolnavi!
Barajag întreabă:
CiocSimion134 întreabă: