Frumoasa intrebare, dar si una grea! Eu sincer, as petrece tot acel timp langa familia mea
Cred ca le-as spune tuturor ce nu am avut curajul sa le spun pana atunci.I-as spune cui trebuie ca-l urasc, cui trebuie ca-l iubesc.As manca tot ce as pofti fara sa tin cont de cati carbohidrati contin.As trai acea ultima zi ca si cum lumea e a mea si o eternitate ma asteapta.
Intr-o ora leasi spune oamenilor dragi ca ii iubesc iar restul timpului mi-as face de cap(chesti la care visez in realitate)
M-as duce si as lua cat de multi bani as putea, m-as duce sa intalnesc trupa mea favorita si i-as ruga sa ma lase sa tin un concert de o ora rapid impreuna cu ei. As merge la toate persoanele care m-au ranit si le-as da un piciir in gura apoi cu 20 de minute inainte sa mor...l-as suna pe tipul de care imi place si l-as chema afara, in fata casei lui si cand ar iesii... fara sa ii dau un semn, l-as saruta si i-as canta cu lacrimi in ochi Trooper - Scrisoare de adio, apoi l-as ruga sa ma stranga in brate cat poate de tare si as striga OLOY...si mi-ar placea sa fie si ploaie sau ninsoare :3 Insa inainte de toate i-as spune mamei ca imi cer scuze pentru tot.
Dar intrebarea e : De ce nu avem curajul sa facem ce simtim cat suntem inca in viata?
Nu ar fi mai bine? Dar deh...curajul lipseste corect?
Multumesc
Si da stiu gramatica asta
trebuia sa scriu picior nu piciir
) scuze
As face tot ce am vrut sa fac, dar n-am avut curajul.Macar in ultima clipa tot adevarul va fi spus!
Sincer,m-as duce la parintii mei si mi-as cere iertare pentru TOT! Apoi as merge la fata de care imi place si i-as spune ca o iubesc si apoi as saruta-o si as pleca.As pleca si i-as spune fostei iubite:Beme-ai bota!(scuzati limbajul dar asta e)
As jefui o banca, as cumpara caramele de toti bani si le-as imbarti!
Ca de obicei YOLO!
Le-aș mulțumi persoanelor dragi mie că au făcut parte din viața mea.
( Nimic mai mult )
Ultima zi din viata MEA, deci
deci as incerca sa-mi dau seama clar cand va sosi "momentul" iar cu cateva minute inainte voi sari dintr-un avion fara parasuta si o sa mor in aer si cineva ma va ingropa exact in locul in care m-am prabusit.Iar apoi va pune asfalt deasupra mormantului si-mi va trasa conturul cu creta(vopsea alba eventual). Vreau un sfarsit fabulos de foreverhardcore, yea
Mi-aş cere scuze.În ultimii 4-5 ani ai existenţei mele am fost un dobitoc...al cărui singur scop a fost să enerveze lumea, să le arate celorlalţi cât de inferiori sunt lui...
Pentru mine fiecare zi e ca ultima asa ca nu ar fi mai diferita, poti muri oricand, oriunde, viata e asa frageda, ce as face multe poate ce nu am facut niciodata poate
As scrie cate o scrisoare pentru fiecare persoana cu care am avut de-a face pana acum - ma refer la cele cu care interactionez destul de mult, nu doar superficial, in care le-as dezvalui tot ceea ce nu le-am putut spune pana acum, fie ca e de bine, fie ca e de rau, apoi mi-as scrie testamentul, ultimele dorinte etc. In restul zilei, as face cateva dintre activitatile preferate, nimic special si mi-as astepta sfarsitul.
Depinde de situatie. Boala? Sfarsitul lumii? Amenintare cu moartea reala? Premonitie?
Daca as putea, in nici un caz nu as vorbi cu familia, as incerca sa dispar sa nu stie nimeni de mine. Prefer sa-i las cu impresia ca am fugit in State decat sa le ofer cea mai neagra zi din viata lor. As incerca sa imi satisfac unele pofte, desi, ce mai conteaza, nu le iau cu mine...
Si probabil as inebuni numarand secundele pana la momentul inevitabil.
Salutare tuturor!
Nimeni nu stie cand o sa-i fie ultima zi, desi, atat de frumoasa si dulce cum este viata in general (chiar daca nu avem ceea ce ne dorim) trebuie retinut faptul ca viata este un cadou, iar orice secunda traita poate fi ultima, insa noi, oamneii, nu traim cu ideea asta; avem vise si planuri de viitor pentru ca nu putem trai viata ca ultima zi... am ajunge rau de tot!
Eu, personal, nu as face nimic in mod special, nu de alta, dar daca ma apuc sa sparg, sa violez, sa omor pe cineva si nu mor?
Prima data mi-as suna tatal, i-as multumi pentru tot ce mi-a oferit si cat de mult il iubesc, apoi, as suna toti prietenii care mi-au fost de folos in viata si le-as multumi pentru orice clipa frumoasa petrecuta impreuna!
Restul timpului mi-as fi dorit sa-l petrec langa iubita mea, sa-i multumesc pentru fiecare clipa impreuna, pentru fiecare zambet; pentru tot, iar cu o ora inainte as vrea sa ma rog incontinuu!
Sa nu uitam un lucru: mai devreme sau mai tarziu o sa vina si ultima zi pentru fiecare, numai ca nu stim cand. De aceea ar trebui sa ne bucuram de viata de fiecare clipa!
Eu as dormi pentru ca nu as vrea sa petrec acele clipe urate suferind, pentru ca ar trebui sa imi iau la revedere de la toti cei dragi mie.
Cred ca as marturisi tuturor ceea ce simt cu adevarat fata de ei si fata de ceea ce fac si mi-as cheltui si toti banii pe care ii mai amXDDD
Neagracaceara întreabă: