| LEG24rot a întrebat:

Daca iubita/iubitul ta/u are probleme cu drogurile o/il ajuti sau te desparti de el/ea?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pai daca te desparti de cand are nevoie de tine categoric nu a fost iubire si interes sexual, adica el a stat cu ea doar pentru sex atat, normal ca as sta, dar nu as incerca sa schimb un om si sa il inteleg ca si el sa poate intelege de ce e rau, de exemplu marijuana nu e rea, daca e administrata intr o doza limitata

| LEG24rot explică (pentru RAY):

La mine nu s-a ajuns la sex si nici nu se ajungea in ritmul ala

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In primul rand, nu consider o problema, orice consum de droguri.
Problema e doar daca e dependenta grav, si cheltuie bani cand nu ar fi cazul.
Un consum ocazional de ceva aproape-safe nu m-ar deranja, ar fi chiar compatibilitate intre noi, iar asta nu ar fi un criteriu pentru a continua sau nu relatia.
Daca ar avea probleme la modul serios, adica ar fi sparta mereu, s-ar duce banii pe treaba aia, si si-ar irosi sanatatea, probabil m-as desparti de ea, dar nu inainte de a ma asigura ca o ia pe calea cea buna (o torn familiei ei, poate si la politie).

| Andreeush a răspuns:

Încerc să îl ajut bineînțeles.

Răspuns utilizator avertizat
| mentholinks a răspuns:

O ajut, ii consum eu toate drogurile, bine, ii mai las si ei daca e cuminte.

| Ineys a răspuns:

Cred ca o sa impartim "marfa". Fifty-fifty mi se pare corect.

| Iote a răspuns:

Incerci sa il ajuti. Daca vrea. Daca nu vrea, e mai bine sa te desparti. Pentru ca s-ar putea sa te influenteze si sa devii si tu toxicoman.

| LEG24rot explică (pentru Iote):

Cand am fost în situaţia asta nu a fost o problemă, mi s-a spus doar "nu vreau o iubita moarta" dar nu m-a ajutat in nici un fel))))

| Iote a răspuns (pentru LEG24rot):

Inseamna ca nu a fost capabil sa te ajute. Nu a inteles prin ce treci. Ori e o persoana slaba (moral vorbind). Nu ai de ce sa regreti dupa el nici chiar daca ti-ai revenit. Ala nu e barbat, e doar un intretinut.
Spui "Cand am fost în situaţia asta" de unde eu deduc ca ai scapat. Pentru asta, te felicit!

| LEG24rot explică (pentru Iote):

Nu eram dependenta nici inainte, cand eram cu el, consumam uneori dar el s-a panicat deodata si nici macar el nu a spus ci un prieten mi-a spus motivul despărţirii))) i-am adresat întrebări daca consuma ca macar sa stiu si chestii si a spus ca nu o sa consume niciodată si etc dar acum sunt destul de bine si nici ca mai incep alte relaţii, mi se par inutile in adolescenta, nu l-am influenţat sa consume si nu consumam de fata sau cand stăteam cu el)))))

| Iote a răspuns (pentru LEG24rot):

De o relatie normala nu trebuie sa te sperii. Toate la timpul lor. Numai atentie la omul pe care il alegi.
Si e bine sa nu mai consumi nici ocazional cu nimeni. Pentru ca exista riscul sa devii dependenta. Schimba-ti "poftele" pe ciocolata, muraturi, orice altceva. Eu beam cafea cu vadra happy (e drept, slaba) dar am inceput sa o reduc de cand s-a marit diureza si mergeam des la toaleta. Acum e asa de bine...
Curaj si sanatate!