Da,se vor vedea.Si eu am 15 ani si merg de o luna si deja se vede ceva... ceva mai mult ![]()
Bună!
Depinde cum "reacţionează" organismul tău, depinde de ce vei face acolo, etc.
Oricum, cel mai probabil, se vor vedea rezultate
Toate cele bune.
De obicei daca te tii tare de sala sa muncesti cat mai mult in 2 luni chiar se apar primele rezultate dar daca iti doresti ceva mai mult atunci baga sala cel putin 1 an.
Da se vor vedea si eu am 15 ani si am un an de cand fac sala dar rezultatele sau vazut din primele doua luni.
Merci,am fost deja de 2 ori, si stau cam 3 ore, timp in care fac banda si aparate, iar singurul lucru pe care l-am reusit mai special a fost ca am facut 200 de extensii, si am spus 2 luni deoarece o sa fac pana incepe liceul.Si mai merg cu cativa prieteni iar ei spun ca am o rezistenta destul de buna
Fac de 2 ani jumate sala si rezultate cat de cat se vad dupa 6 luni daca nu bagi prostii in tine. In doua luni nu poti face mare lucru, se va observa intr-adevar o schimbare dar nu cine stie ce... Esti la inceput asa ca nu trebuie sa te fortezi, incearca sa inveti sa faci exercitiile perfecte sa nu ti se dezvolte alte parti
si fa-ti un program bine pus la punct sau vorbeste cu antrenorul sa-ti faca si tie un program... Si era mai bine sa mai astepti pana pe la 16 ani asa ca sa mai cresti putin in inaltime pentru ca din cauza greutatilor o sa ramai mic
Sa nu iei prostii, cum ar fi steroizi, etc.
Sala + inot
Si putin din septembrie de fapt toata septembrie e mai bine sa fie 3 luni
Corpul tau depinde 80% de alimentatie si 20% de miscarea pe care o faci.
Deci daca te hotarasti sa mergi la sala, se vor vedea rezultate, bineinteles, daca stii ce faci acolo. Nu merge de capul tau si te apuca sa lucrezi aiurea la aparate. Bea multa apa si ai grija la alimentatie.
Da, se va vedea, destul de bine chiar, dar la 15 ani esti in crestere ar trebui sa mai astepti, zic eu, exista un oarecare risc sa nu mai cresti. Asa a patit un barbat de la noi din sat la 13 ani s-a luat de haltere si acum are 19 ani si 1.5 m... cam naspa.
allex_6955 întreabă:
FaraNume347 întreabă: