| VladGrei123 a întrebat:

Dacă ma uit după alta femeie (la fund sau sâni) înseamnă ca mi-am înșelat soția?
Gen o forma de înșelat vizual.
Ar exista așa ceva?
Practic după mine tot înșelat este ca te-ai uitat după alta in afara de soția ta.
Sunt foarte curios, va rog dati-mi o părere!

Răspuns Câştigător
| Clint a răspuns:

De înșelat nu ai cum sa înșeli vizual numai psihic.
Depinde ce gândești, nu la ce te uiți. Că nu ai cum să eviți orice contact vizual cu toate femeile. Sau pur și simplu să nu vorbești cu altele.
Daca acel gând se transforma intr-o fantezie, iar acea fantezie devine realitate, sau ai vrea sa devină realitate, atunci da ai înșelat, nici nu trebuie sa te culci cu femeia respectiva, mintea ta deja e preocupată de altcineva nu de soția ta. Daca te trezești că faci sex cu soția ta și te gândești la alta. e deja grav.
Acum probabil ai înțeles cum sta treabă, e o diferență foarte subtilă între a fi prietenos și a aprecia fizicul unei femei, cu a înșela, ce crezi că oamenii care înșeală se trezesc dintr-o dată și vor sa-si înșele partenerii? Nu, întind prea de tot coarda și atunci "se întâmplă" de la sine. Fara a mai putea da înapoi.

Părerea mea este că ala e cel mai grav tip de înșelat, că poți să faci sex cu altcineva fara sa simți absolut nimic. In afara de a te goli. Dar sa înșeli de tot înseamnă să fie persoana aia in mintea ta.

32 răspunsuri:
| UnDiavol a răspuns:

Da 100% dacă iubești cu Adevărată nu exista altcineva in veci nici in priviri

| AndreeaVanDrunen a răspuns:

Nu poți spune chiar înșelat, dar e o formă de infidelitate.
Pentru că nu te uiți ca și cum te-ai uita la un afiș cu Fuego laughing
Dacă soția ta s-ar uita după un tip bine făcut, te-ai scandaliza, nu?
(Acum să fim realiști, dacă unii bărbați (sau unele femei) s-ar uita doar... )

| Apokales a răspuns:

Nu este inselat, dar lasi loc de interpretari si este de prost gust sa te holbezi sau sa intorci capul. Mai ales cand iubita este langa tine, este ca si cum nu-i acorzi atentie, o neglijezi. Deci este un gest urat, dar nu inselat.

| VladGrei123 explică (pentru AndreeaVanDrunen):

Deci am râs mult la faza cu afișul și Fuego, dar da ......doar m-am uitat pana acum nu mi-am înșelat soția și nu am de gând sa o fac!
Sper doar ca sentimentele noastre sa fie reciproc?

| VladGrei123 explică (pentru UnDiavol):

Da dar practic nu atingi femeia aceea, nu ii vorbești doar te uiți la ea
Sa fim serioși toți bărbați se uita ca sunt bărbați... nu e ceva normal dupa 8 ani de căsnicie sa te uiți și la altele chiar dacă nu faci mai mult?

| UnDiavol a răspuns (pentru VladGrei123):

După 8 ani de zile te uiți și la altele? Ce tot spui acolo omule ești normla la cap? Te auzi? Vezi ce spui acolo?

După 8 ani de zile și mai mult ar trebuie S-o iubește cu Adevărată nu sate uiti la altele sa vi aicia sa pui întrebare asta mizerabila eu asta sunt așa sunt

Oricum dacă iubește cu Adevărată nu ai ochi pentru nimeni doar cu Adevărată dacă iubești

| UnDiavol a răspuns (pentru VladGrei123):

Nu toți suntem la fel nu ma bagă acolo lângă infecți pedofili prefăcuți ca iubesc cu adevărată punct

| VladGrei123 explică (pentru UnDiavol):

Nu mai înțeles, normal ca o iubesc!
O iubesc din tot sufletul meu și nu am inslato niciodată in 9 ani de căsnicie nu s-a pus problema de așa ceva!
Eram doar foarte curios dacă doar mi-a mai fugit privirea gen și din greșeală te uiți fără sa îți dai seama, sau nu știu cum sa ma exprim pentru ca nu cred ca nu te-ai uitat in timp ce erai intr-o relație după alta .....sa fim serioși, și asta cu iubitul după cum am spus nu se pune problema de așa ceva, ea e partenerul meu de viața, mama copiilor mei și o iubesc mai mult decât orice pe lume!

| VladGrei123 explică (pentru UnDiavol):

Și sa zicem ca mergi pur și simplu pe drum și te uiți la o femeie, înseamnă ca mi-am înșelat nevasta?

| UnDiavol a răspuns (pentru VladGrei123):

Ai spus ca te-ai uitată la părțile alea nu o întoarce acum

Nu atunci nu înșeli răspund la întrebare de acum nu înșeli te-ai uita din reflexie din așa natura te uit la oamnei pe strada


Da nu sate uiti la corpule la alte femei sa vi aicia sa zici altceva cu mine nu merge astea

| VladGrei123 explică (pentru UnDiavol):

Pai când te uiți la o femeie care trece prin fata ta și e cu spatele la ce te uiți tu?
Și tot timpul când m-am uitat la o femeie nu m-am uitat cu gândul ăla de vaaaaai sa ma uit sa văd, daa s-a întâmplat.a fost ceva instinctiv, și cred ca la toți bărbați este așa!
Și nu încerc sân o sucesc, pur și simplu ma uit instinctiv și dacă tu te-ai uitat așa înseamnă ca ești in aceeasi situație și ca și tu ți-ai,, înșelat " sotia la fel a și mine!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă te iei după Isus, rezultă ca ai păcătuit deja în inima ta. Omenește, e normal. Dacă nu te-ar impresiona, ar însemna că te-ai stricat la minte. Important este să îți controlezi emoțiile și să le acorzi atitudinea care o merită.

| VladGrei123 explică (pentru UnDiavol):

Uita-te la ce a rasp Clint!
Și spune-mi părerea ta pentru ca el ma înțeles perfect la ce fel de uitat ma refeream, la genul ăla de uitat când te uiți la o femeie și o apreciezi pentru felul in care arată și se întreține, și dacă ma uit așa asta nu înseamnă ca nu îmi iubesc soția sau alte speculați de-ale tale.
Pentru ca daca nu o iubeam cu adevărat o înșelam pana acum la propriu nh doar cu,, privirea "

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cine există, Isus? Ce înseamnă că există? Cum definești dta existența?

| UnDiavol a răspuns (pentru VladGrei123):

Poți înșela și fără sa iubești dar asta o fac paraziți infecți mizerabili care se prefac ca știe ce este sa iubești cu Adevărată este Clint așa îți convine ți-e lasă astea nu merge cu mine happy sate uiti la alte femeie la corpul lor și sa ba ma lași laughing)) ca tine golani văd zi de zi nu ai idee ce văd ce aud

Am spus ce aveam cu Adevărată de spus nu vreau sama împlic

| Drimmero a răspuns:

Nu ai inselat, n-ai cum sa controlezi privirea, pur si simplu doar te uiti si atat, toti ne uitam, nu e unul care sa nu se uite pentru ca e nu tu alegi ce te atrage, asa cum si noi ne uitam dupa forme frumoase cateva clipe cand apar, asa si ele se uita dupa fetele lor, corpul lor, dar daca ramane doar la stadiul de vazut e totul ok.

| Holiday a răspuns:

Cine afirma ca sotia/sotul lui sunt cea/cel mai frumos/a din lume sunt ipocriti. Nici macar pentru ei nu e asa, e doar ipocrizie. Relatiile se formeaza si tin din cu totul alte considerente. Sunt un cumul de factori care tin o relatie, iar "e cel mai frumos/a", nu e printre ei. Aaa, ok, poate fi frumos/a, dar nu "cel mai".
In consecinta, cu bun simt, te poti uita la o bunaciune, cum si o femeie se poate uita la unu tip misto, fara sa fie vreo ofensa adusa partenerului. Daca se ofenseaza pentru atat, mai bine il/o trimiti la plimbare. Pai ce facem, nici la TV nu ne mai uitam ca vedem tatze goale?! Absurd, nu?

| VladGrei123 explică (pentru UnDiavol):

Cum poți sa bati tu asta care susținea ca stie ce înseamnă sa iubești cu adevărat asfel de apropouri, de unde sti tu cum iubesc eu?
Și ma mai faci și parazit infect
Eu cred ca tu ești parazit infect ca nu recunoști ca te-ai uitat măcar odată in viața după alta, dar poți sa vi și sa zici ca eu nu îmi iubesc soția cu adevărat și doar ma prefac

| UnDiavol a răspuns (pentru VladGrei123):

Nu te-am jignit citește din nou am zis cei ce nu iubesc cu Adevărată

Nu m-am uitat nu vreau sama cer și dacă am făcut-o sa întâmpla pentru mi-a zis uite femei și am zis ce? Și am crezut ca o să-mi arată ceva Și dupa aia mi-am data sema ca ma crede altfel nimic altceva atât a fost nu am de ascuns nimic nu te-am înjurată omule am zis ce ce nu iubesc cu Adevărată ce ai?

| UnDiavol a răspuns (pentru UnDiavol):

Am zis de cei ce nu iubesc cu Adevărată *

| VladGrei123 explică (pentru UnDiavol):

Frate ai spus ca golani ca și mine și Clint vezi in fiecare zi și destia care se prefac ca știu ce înseamnă sa vesti cu adevărat
Nici eu nu vreau sa ma cert, pur și simplu nu cred ca e ceva rău sa te uiți la o femeie care arătat bine pentru 2 secunde și sa mergi mai departe pe drum!
Sj vreau sa aud opinia ta sinceră căci poate eu greșesc și vreau sa îmi deschizi ochii

| VladGrei123 explică (pentru UnDiavol):

Aaa ok... înseamnă ca am înțeles eu greșit, scuze!

| UnDiavol a răspuns (pentru VladGrei123):

O dată ce iubești pe cineva cu Adevărată ia este totul nimic și nimeni altcineva atâta am avut de spus acolo ai spus ca te uite la părțile alea eu nu vreau sale spun le-ai zis tu de ce te-ai uita la așa ceva? Nu mai are rost oricum să-mi răspunzi

| VladGrei123 explică (pentru sadrian46):

Știu ca Isus exista pentru ca im simt in mine, îl simt prezent in viața mea și in lucrurile pe care le-a făcut el pentru mine.
Mi-a oferit o familie frumoasa plină de dragoste și asta i se datorează lui, prin prezenta in viața mea ma făcut sa o întâlnesc pe mama copiilor mei, partenera mea de viața langa care voi îmbătrâni și voi petrece fiecare minut din călătoria asta pe pământ
Dar fără supărare nu văd ce legatura are cu subiectul nostru

| Intum a răspuns:

Nu, sunt conștient că asta e ceva natural. Chiar dacă o să fiu căsătorit, dacă îmi apare una sexy în aria vizuală se poate să am erectie, și cred că e și viceversa. Femeile se uită și ele după unul "mai bun" dacă au ocazia. Totuși trebuie să constienzezi un lucru că a fi excitat de o alta personă nu înseamnă neapărat că o dorești sau să ai vrea să fii cu ea(relaționar vorbind).
Pentru că dacă merge în direcția aia și să te uiți la un film p*rno e înșelat. Fanteziile sunt normale atâta timp cât rămân la stadiu de simple fantezi.

| Intum a răspuns (pentru Apokales):

Aia e nașpa. Adică, mă înteleg tipul/tipa e sexy, dar e nașpa să te holbezi, mai ales cu iubitul/iubita de față.

| Intum a răspuns (pentru VladGrei123):

Și femeile se uită, nu toți bărbați. Mă, a te uita, s-au avea fantezii e una, totuși, să nu îi arăți nevestei că îți curg balele după alta ține de respect.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Conform crestinopatilor, desigur. Conform oricui sanatos la cap, ar fi culmea sa nu te uiti. E NORMAL sa te uiti dupa bunaciuni.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AndreeaVanDrunen):

Daca sotia mea s-ar uita dupa un tip bine facut m-as gindi ca poate e cazul sa mai merg naibii la sala. Eventual as intreba-o daca ar atrage-o ideea de threesome cu un musculos.

| AndreeaVanDrunen a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ok. Dacă se va întâmpla, să-mi spui și mie ce ți-a răspuns... laughing