Întrebare recomandată | matesanosa a întrebat:

Ce parere aveti voi despre inselat? oare ce ne impinge sa in inselam? oare de ce ne inselam prietena/u, sotia/ul? sunt tare curios de parerea voastra? de ce inseala barbatul si de ce unseala femeia?

13 răspunsuri:
| Nightfall a răspuns:

Motivele pot fi variate. Dintr-o atractie puternica fata de altcineva, dintr-un moment de slabiciune, poate chiar dintr-o nevoie excesiva de sex, fiindca dragoste nu pot numi asta. In orice caz, nu suport asta. Nu m-as mai putea privi in oglinda daca as stii ca am tradat increderea unei persoane in felul asta. M-as dispretui total si nu mi-as ierta-o niciodata, fiindca as stii ca e ceva ce nu mai pot indrepta, odata facut. Si ca sa vorbesc si din perspectiva opusa, in care eu as fi cel inselat, nu exista niciun lucru care m-ar rani mai mult. As fi distrus. Motivul mi-ar fi indiferent, in ambele cazuri. Nu as aduce si nu as accepta niciun fel de scuze. Nu ar avea nici cea mai mica importanta de ce am facut sau de ce a facut asta persoana pe care as iubi-o. Increderea si fidelitatea sunt lucrurile pe care le pretuiesc cel mai mult.

| IsabelaIssa a răspuns (pentru Nightfall):

Frumos happy

| Anonim a răspuns (pentru IsabelaIssa):

Mersi >big grin

| IsabelaIssa a răspuns:

Indiferent ca e vorba de femeie sau barbat, asa ceva apare in general cand ceva nu mai merge cum trebuie in relatie. Ca sa nu se intample asta trebuie sa existe respect fata de partener, pentru ca daca il respecti nu faci asta. Chiar daca nu mai iubesti, si respecti, preferi sa te desparti si apoi sa faci ce vrei. Daca nu, iti bati joc de cel de langa tine, gandinu-te ca nu are cum sa afle. Ii tradezi increderea. Atunci cand iti gasesti alesul nu cred ca mai faci asta. Sunt multe tentatii si nu toti le rezista, sperand ca gasesc ceva mai bun, sau crezand ca or sa aiba si iubit/a si amant/a. Unii intra in relatie fara ganduri serioase si mai cauta si alte persoane. Gasesti motive destule atunci cand vrei sa inseli.

| matesanosa explică (pentru IsabelaIssa):

Parerea mea si atunci cand iti gasesti alesa/ul tot o faci pentru ca e mare tentatia! e mai mare decat iubirea!

| IsabelaIssa a răspuns:

Permite-mi sa te contrazic in ultima parte. Femeile inseala ca sa se distreze cu alti barbati, iar barbatii cu cat au mai multe partenere cu atat se dau mai "macho". Iar daca femeia e cu*va, barbatul cum e? Indiferent de sex, suntem egali. Pentru mine nu exista scuza "sunt barbat, am voie". La fel de "cu*va" e si barbatul care face asta.

| IsabelaIssa a răspuns:

Multumesc happy

| Sakura25 a răspuns:

Intrebari de genu imi puneam si eu.E simplu: de placere, atractie definitiva si irevocabila fata de sexul opus, diversitate..etc.

| matesanosa explică (pentru Sakura25):

Deci tu zici ca orice am face, tot la inselat se ajunge?!

| Sakura25 a răspuns (pentru matesanosa):

Cam asa ceva laughing

| matesanosa explică:

De acord cu tine cine insala este un las si mincinos dar cand atractia este mare ne mai putem abtine?!

| matesanosa explică:

Traim in Romania si asta ne ocupa timpul! din pacate ajungem sa facem niste chesti de care nu suntem mandri dar tot le facem(uni happynu vorbesc de persoanele de fata)!

| Agenta004 a răspuns:

Inselatul... depinde de persoana si de conceptii. Poate unele inseala pentru ca s-au plicitisit de persoana cu care sunt, unii inseala dintr-o greseala m unii inseala din nevoie, altii din atractia pentru o persoana de sex opus. Oricum motivele difera de la persoana la persoana. Cert este ca asta doare foarte tare si nimeni nu ar trebui sa faca asta.