| Neagracaceara a întrebat:

Dar doamna Violetta 2022 ce profesie are? Pare ofiter de politie.

Răspuns Câştigător
| gllopel a răspuns:

Hahahaaaaaaaaaaa
Cauta raspunsurile ei vechi si vei vedea cu ce se ocupa. Singura ne-a spus. Nu ma intreba, ca nu-ti spun mai mult.
Oricum, are destui ani ca sa fi acumulat experienta de viata.

17 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ooo nu, e un guru atoateștiutor, un fel de gugăl local, un geniu (mai mic dar tot geniu... se dă)

| Fatamuntilor a răspuns:

Am zambit la intrebare am ras in hohote la raspunsuri.Dar in baie si apa curgand...
am mai spus.Ori de cate oria pare o postare despre useri il face si mai popular.Ca cine nu a aflat pana acum, acum stie PLUS ca userul in cauza are tot drepul sa raporteze postarea.
Tin sa va amintesc ca Violetta a fost deja sancionata, si mai stat o luna pe tusa dupa perioada de averzare.
Ca nu este agreata de unele persoane asta e, nu putem fi pe placul tuturor.

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Mă adresez doar celor carora le place sa jigneasca o persoană, dar care se ascund in spatele ignorului, nu le pot răspunde și cred ca nu pot fi raportati.
Stiu ei la cine ma refer. Ar fi bine sa renuntati la atacul la persoană.
Da, este in Australia, o cunosc destul de bine.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru darrio2007):

M-am amuzat de felul in care se incearca sa o denigreze.
Dar un lucru e clar.Se poot raporta raspunsurile necomforme, fara a jigni.Simlu si anonim.

| siriusblack98 a răspuns:

Are functia de bagatoare aiurea de seama. La ce mentalitate are, maxim e casnica fara nici un fel de ocupatie.

| LisaJulie a răspuns (pentru siriusblack98):

Sincer nu prea cred ca este în Australia! Dacă era, ce mai cauta pe un forum din România după atâția ani de stat acolo...

| Neagracaceara explică (pentru LisaJulie):

Doar nu e la... zdup

| siriusblack98 a răspuns (pentru LisaJulie):

Sincer nici nu-mi pasa de unde este. E tot un ZERO barat si ca sta in Romania; Australia sau Coreea de Nord.

| MistarGoGu a răspuns (pentru Neagracaceara):

La bulau ai net dacă te cheamă Voiculescu, Becali sau Sile Cămătaru! Restul? Plătesc internetul prin exerciții $exuale! Nu îți doresc sa afli cum... este scârbos!

| Neagracaceara explică (pentru MistarGoGu):

Aoleuuuuuuuu.Nu doresc sa aflu

| darrio2007 a răspuns (pentru LisaJulie):

Este in Australia. Acest forum există si acolo. Datorită internetului, logic.

| LisaJulie a răspuns:

Economist în Australia sau contabil de vreo 20 de ani! Dar nu prea pare! S-ar purta mai frumos cu funcția asta mare

| MistarGoGu a răspuns:

Baba sec#rista de la bloc care. Sta la fereastra cu perdeaua trasa si urmărește vecinii, injura printre dinți copii care se joaca si fac zgomot, se cearta lunar cu aia de la administrație ca 24 de vecini au restante si ea este cu toate LA Zi! Asta este portretul robot al madamei!

| Theo94 a răspuns:

Ea stie cel mai bine asta. De preferat sa raspunda ea.

| just4ubr2015 a răspuns:

E o fosta dansatoare la bara din Austria acum stabilita in Australia si are peste 60 ani

| 9PM a răspuns:

Mie îmi pare analfabeta funcțional.

Întrebări similare