| m7PGmirelapopescu a întrebat:

Dar doamna Violetta 2022 ce profesie are? pare ofiter de politie.

Răspuns Câştigător
| gllopel a răspuns:

Hahahaaaaaaaaaaa
Cauta raspunsurile ei vechi si vei vedea cu ce se ocupa. Singura ne-a spus. Nu ma intreba, ca nu-ti spun mai mult.
Oricum, are destui ani ca sa fi acumulat experienta de viata.

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ooo nu, e un guru atoateștiutor, un fel de gugăl local, un geniu (mai mic dar tot geniu... se dă)

| LisaJulie a răspuns:

Economist în Australia sau contabil de vreo 20 de ani! Dar nu prea pare! S-ar purta mai frumos cu funcția asta mare

| siriusblack98 a răspuns:

Are functia de bagatoare aiurea de seama. La ce mentalitate are, maxim e casnica fara nici un fel de ocupatie.

| m7PGmirelapopescu explică (pentru LisaJulie):

Eu o respect

| LisaJulie a răspuns (pentru siriusblack98):

Sincer nu prea cred ca este în Australia! Dacă era, ce mai cauta pe un forum din România după atâția ani de stat acolo...

| m7PGmirelapopescu explică (pentru LisaJulie):

Doar nu e la... zdup

| siriusblack98 a răspuns (pentru LisaJulie):

Sincer nici nu-mi pasa de unde este. E tot un ZERO barat si ca sta in Romania; Australia sau Coreea de Nord.

| Theo94 a răspuns:

Ea stie cel mai bine asta. De preferat sa raspunda ea.

| 9PM a răspuns:

Mie îmi pare analfabeta funcțional.

| MistarGoGu a răspuns:

Baba sec#rista de la bloc care. Sta la fereastra cu perdeaua trasa si urmărește vecinii, injura printre dinți copii care se joaca si fac zgomot, se cearta lunar cu aia de la administrație ca 24 de vecini au restante si ea este cu toate LA Zi! Asta este portretul robot al madamei!

| MistarGoGu a răspuns (pentru m7PGmirelapopescu):

La bulau ai net dacă te cheamă Voiculescu, Becali sau Sile Cămătaru! Restul? Plătesc internetul prin exerciții $exuale! Nu îți doresc sa afli cum... este scârbos!

| m7PGmirelapopescu explică (pentru MistarGoGu):

Aoleuuuuuuuu.Nu doresc sa aflu

Întrebări similare