Pai daca nu dai nu raspundem![]()
ar fi a doua oara cand ma chinui sa iti raspund si nu primesc fundita d la tine.esti rau!![]()
![]()
cat despre intrebari...sa stii ca mi-am dat si eu seama d asta si m-am reprofilat.inerc sa par cat mai inteligenta, dei uneori nu imi iese. d fapt, daca ma gandesc mai bine, nu imi iese niciodata. oare dc?![]()
p mine ma oftica ca mi se raporteaza raspunsurile! imi dau lacrimile cand vad ca mai am un raspuns respins.am inundat deja camera. daca continui asa in cateva zile ma innec![]()
cat despre foame... fac eu cinste azi su niste paine, o margarina si un salam
asta sa nu zici ca sunt rea si nu merit fundita!![]()
![]()
si uite asa am invatat sa cersesc si eu fundita
Nu-mi trebuie nici o fundita, dar daca nu gasesti altu' cui sa o dai, nu ma supar sa o iau eu.
De aceea raspund eu mai rar! Pentru ca nu mai am intrebari potrivite nivelului meu intelectual ridicat. De cateva zile ma intrebam: "Ce naiba se intampla?" Multumesc ca mi-ai deschis ochii!
Eu stiu de ce ti-e foame! Dar nu asculti ce spun!
Si cu fundele, ti-am spus eu! O sa ajungi in acelasi timp cu mine in top ten tup!
Ba nu! Am gasit solutia: ma apuc sa postez intrebari pentru tine si iti dau funda. Asta daca promiti ca mergi mana-n mana cu mine si dai si tu macar o panglica, acolo, ceva!![]()
Hai la mine la cina si o rezolvi in seara asta cu mancarea
. Nu stiu ce sa-ti dau(
), dar nu-i problema, vad eu.Cat despre "meseria" ta, uita-te si tu pe aici si lasa vrajeala, lasa-l pe Otonis sa preia controlul si sa vezi de ce revenire in forta vei avea parte, de vei ajunge chiar mai sus decat erai inainte
.