| GEORGIGEORGIGEORGI123 a întrebat:

De ce desenele vechi de pe cartoon network sunt mai amuzante decat desenele acestea noi pentru ca contin scene de violenta fizica?

3 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Pentru că alea erau făcute cu cap și nu pentru generatia iphone și etnobotanice.

| aumih16 a răspuns:

Mie mi-au placut toate seriile de desene produse in special cele de william hanna si joseph barbera gene deitch fred quimby danny antonucci chuck jones warner bros mie mi se par nostalgice ca au fost facute intr-o perioada in care nu exista atata tehnologie ca in ziua de azi dar a fost demult in anii 40 50 60 70 80 90 pana acolo a fost bine pe urma a venit generatia 2000 cand deja desenele numai erau facute de un artist era o metoda mai simpla facuta pe calculator ca sa numai stai sa te chinui cu desenatul desi e o metoda pentru puturosi asta in loc sa te chinui sa desenezi preferi mai degraba sa faci desenele pe calculator si apoi urmand ca personajele sa fie introduse si la televizor dar sunt niste pasi inainte de a fi introduse la televizor aceste personaje desenate oricum prefer niste desene animate care au fost facute in vremurile alea bune decat cele facute astazi arata frumos si astea dar daca nu sunt facute de un artist si sunt facute pe calculator nu au farmec dar ce sa ii faci tehnologia avanseaza cat despre violenta rasism nu pot sa spun mare lucru pentru ca mie se pare amuzant nicidecum periculos nu au avut nici o intentie desenatorii producatorii directorii sa produca vreun scandal facand aceste lucruri nu pur si simplu au dorit sa le fie recunoscuta munca pe care au depus-o in anii in care au facut desenele astea sigur ca ei doreau sa iubeasca si generatiile viitoare aceste desene lucru care s-a si intamplat de altfel dupa anii 40 50 60 70 au iubit aceste desene si cele din anii 80 si 90 deci au dainuit peste ani nu acelasi lucru pot sa spun si despre actualele generatii care prefera cele facute pe calculator si nu cele facute de artist vremuri frumoase oricum stiu ca desene ca acelea nu vor mai fi facute vreodata alea au fost unicat si intr-o perioada in care lucrurile se miscau in tara cat de cat nu cum este astazi singurele lucruri care domina si astazi sunt violenta si rasismul singurele probleme care nu vor inceta vreodata

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Există şi acum unele destul de amuzante, tot pe Cartoon Network. Normal, nu se pot compara cu cele produse de Hanna-Barbera, Warner Bros, Danny Antonucci, Chuck Jones, Fred Quimby şi eu mai ştiu ce alţi coloşi ai acestei industrii.

Nu era vorba de violenţă fizică, aşa cum încearcă acum unii să ne îndoctrineze. Alea erau şi amuzante şi inteligente. Oamenii care se ocupau de scenarii erau foarte ingenioşi şi extraordinar de creativi. Puteau introduce pe alocuri chiar şi anumite glume cu subînţeles sau cu înţeles dublu. Erau geniali. S-au mai schimbat vremurile între timp. Tot felul de ciurucuri au început să apară, iar anumiţi oameni s-au mulţumit cu ce aveau aceştia de oferit şi le-au oferit spre vizionare copiilor.