| AlexDorinel a întrebat:

De ce în Vest sunt puși la conducere oameni bătrâni de 60+ ani în general?

De ce nu se pun peste tot tineri d astea de 25-35 de ani? Ar fii mai bine. Aia bătrâni se gândesc doar la pensii și stabilitate economica.

22 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ăia batrani au experienta in postul in care sunt pusi. Tu la ce te-ai pricepe, pe la vreo 25-35 de ani?
Tinerii, merg in cluburi, asa cum scriai in alta intrebare.
Eu zic sa te faci tractorist, ca iti place sa o iei pe arătură.

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Si ce sa faca la conducere, sa traga pe nas si sa bea toata ziua energizante?

Du-te, mai baiete cu prostiile tale! Esti nevindecabil dar, totusi, dispui de ceva inteligenta.
Numai ca nu cunosti adevaratele probleme de viata si tragi concluziile numai care iti convin tie. Daca ai fi avut 60+ as fi crezut ca mergi zilnic la biserica.

Deci aceleasi probleme le ai si tu.

Adica nu esti tanar? Parca aveai 16 ani?

Totul reiese din postarile tale, baiete. Nu fac decat sa iti raspund la ceea ce comentezi si sa te corectez, pentru ca, de multe ori dai impresia ca stai inchis in casa toata ziua, fara sa stii ce se intampla pe afara. Esti foarte limitat in gandire.
Sau tu postezi doar pentru a avea subiecte de discutie cu cei de pe acest site?

| darrio2007 a răspuns:

Baietas, schimba-ti modul de gandire, ca viitorul tau pare cam sumbru.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sebastian Kurz -35 ani
Emmanuel Macron - 43 ani
Alexander De Croo - 45 ani
Pedro Sánchez - 49 ani

De altfel in afara de Italia nu cred ca are nimeni conducere de 60+ in Europa... iar vorbestii prostii Dorinele. Nu ai scoala azi? Ai fi mai productiv acolo.

| suntserios a răspuns (pentru AlexDorinel):

Hai ma copile, serios, tu chiar nu ai scoala sau teme sa ceva util de facut decat sa iti inchipui ca premierul cele mai puternice economii din Europa nu a facut nimic ca e baba proasta?

Ti am raporta contul de mai multe ori pentru spam, daca o mai fac in continuare probabil te zboara de aici.

| Hammurabi a răspuns (pentru AlexDorinel):

Bați câmpii la greu.
O experiență de viață de 60 de ani nu se compară cu o minte infantilă de 20 și ceva.
Așa ca a ta.
Că altfel n-ai putea considera cea mai puternică economie din Europa, ca fiind condusă de o babă proastă.

| mihai69 a răspuns:

Văd că tu te gândești la pensie mai mult ca mine, care mai am puțin până la ea. big grin

| gellalbie4ever a răspuns:

Ce e rău in stabilitate economică? Nașpa e ca pentru pensiile lor doar avem destui care se gândesc și la altele,?
și de ce doar un tip de vârsta? de ce nu pe mai multe vârste?

| Dariaa90 a răspuns:

Aia bătrâni au avut suficient timp pentru acumularea experiențelor in aceasta viața, au capacitatea reacțiilor imediate, trecuți prin mai multe etape, eșecuri. Fii sigur ca la capitolul gestionat, sunt mult mai buni decât cei pana in 40. Plus, ca, dacă e sa fim direcți, dacă personalitatea îl reprezintă ca un incult, unul fără limite și simtul empatie absent, atunci poate avea el 35 sau 63, rezultatul este același.

| Dariaa90 a răspuns:

Cum sa conducă țara ăștia de 25?laughing ar fi dezastru, e suficient sa fii atent la ce întrebări se pun aici și la ce raspunsuri dau, ar fi teroare maxim. Asta dacă sa fim sincerihappy

| Dariaa90 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Am și specificat mai sushappy dacă omul este limitat, atunci vârsta nu mai face diferența.