cât adevăr ai zis într-o singură frază Maestre.
Și eu am probleme cu capul, da tu ești și analfabet cumetre! Cred că mai mult de 4 clase nu le ai terminate, și alea la fara frecvență, repetate de 3 ori.
Așa sunt oamenii cu probleme psihice marginalizați in societate, nu e ceva nou! Trebuie sa te resemnezi, nu le poți schimba părerea și eticheta data de ei.
Poate ar trebui să fi mai optimist și să crezi în Dumnezeu. Să spui sau să te gândești la o rugăciune și Domnul sigur te va ajuta. El vede și aude tot. Trebuie să o spui din suflet. Mai este important și să apreciezi bunătatea din sufletul omului, indiferent că este bărbat sau femeie. Orice om merită măcar o șansă și nu trebuie lăsat în urmă atâta timp cât încă mai există speranță, dar câteodată trebuie să facă și el ceva, să ia niște decizii înțelepte, pentru că Dumnezeu cercetează și vindecă neputințele oamenilor. Trebuie să îți învingi acea frică oricare ar fi ea și să nu te dai bătut niciodată orice s-ar întâmpla, pentru că acolo undeva în inima ta este și Dumnezeu cu tine, cu mine cu orice om care crede în El și mai ales trebuie să fim uniți.
Dacă eram administrator pe TPU făceam acest răspuns ca fiind apreciat de editor, dacă nici măcar fundă nu primeam la această întrebare. Este un răspuns de milioane care poate ajuta enorm foarte multă lume, dar toți se prefac că nu îl văd și nu îi dau mare importanță. Mai devreme sau mai târziu tot îmi vor mulțumi și eu mă voi comporta cu ei cum se comportă ei cu mine acum. Eu am evaluat răspunsuri mai mult din bun simț și din respect față de colegii TPU. Până acum nimeni nu m-a dat pe spate. Mă așteptam la mai multă eleganță din partea colegilor de pe TPU.
Așa sunt oamenii ignoranți și indiferenți, aroganți etc. Sa vezi când îi ai în familie cum e.
Întotdeauna va exista o soluție.
De unde ești man?
România
Ești userul celcestietot?
Misteriosul333
Bine bro sa fii iubit
Mersi la fel!